Tema: Rankų odos priežiūra

Sveikos ../../extensions/custom_smilies_2/img1/wink
Pradėsiu pildyt forumą ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile
Taigi pasakokit kaip puoselėjat savo rankeles žiemą?

Aš gan dažnai lepinu visokiais kremais, dabar turiu Avon iš SSS serijos rožinį ir drėkinamąjį su glicerinu ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile
Seniau naudojau Margaritos su šaltalankiais, labai fainutis, tik kvapas kartais per intensyvus ir erzina.

Aš visada prisiminsiu tai, ko niekada nebuvo...

2

Re: Rankų odos priežiūra

mano rankom irgi ziema butina naudoti krema...nors ir vasara ne ka maziau naudoju.....as tai naudoju is oriflamo,su imbieru,naujas neseniai atsirado..labai fainas....o su glicerinu man netinka....per daug intensyvus.....kiek turejau rusiu su glicerinu visus isdalindavau,arba MB sunaudodavo:)

Gyvenu del kitu ,ne del saves...kada pasikeisiu, arba kas mane pakeis?

3

iš Oriflame tik vieną kremą bandžius ir jis labai nepatiko, per daug skystas kažkoks buvo ../../extensions/custom_smilies_2/img1/neutral

4

o koks butent?net idomu pasidare?nes pati platinu,tai man svarbi zmoniu kurie bande produkcija nuomone,as kazkaip neuzfiksavau kuris cia skystas.......nebent jei senokai naudojai,tai gali buti is prekybos isimtas.....Dabar nauji atsirade su sokoladu LABAI FAINI...ir kaip ir kremas ir kvapas super:cool:

5

Tepu rankas kremu tik žiemą, nes kitu metų laiku man jos nesausėja. O kremai man tinka bet kokie. Dabar naudoju iš Avon. Tikrai labai geras ir kvapas malonus.

Pusryčiauk kaip karalienė, pietauk kaip princesė, vakarieniauk kaip elgeta.

6

masai rašė:

o koks butent?net idomu pasidare?nes pati platinu,tai man svarbi zmoniu kurie bande produkcija nuomone,as kazkaip neuzfiksavau kuris cia skystas.......nebent jei senokai naudojai,tai gali buti is prekybos isimtas.....Dabar nauji atsirade su sokoladu LABAI FAINI...ir kaip ir kremas ir kvapas super:cool:

kažkos seniai jau buvęs, ar su cinamonu ar su kažkuo panašiai.. bet po to nelabai norisi kažką bandyt dar ../../extensions/custom_smilies_2/img1/neutral O su šokoladu tai fainas kvapas jaučiu... ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

7

Iveta rašė:

Tepu rankas kremu tik žiemą, nes kitu metų laiku man jos nesausėja. O kremai man tinka bet kokie. Dabar naudoju iš Avon. Tikrai labai geras ir kvapas malonus.

Aš net vasarą negaliu be rankų kremo...

Beje, smagu, kad mūsų daugėja diskusijose ../../extensions/custom_smilies_2/img1/wink

8

nu joa kuo daugiau tuo maloniau....as ir ar vasara ar ziema...aisku ziema daugiau.panasiai 2tubeles po 75ml sunaudoju per ziema......

9

Labas:)
o gal galetumet pasiulyti koki itin gerai drekinanti ranku krema, nes rankos ziemos metu be galo sauseja....

Just Smile :)

10

"Neutrogena" geriausias rankų kremas, kuris ir gydo, ir drėkina.

11

esu nemazai geru atsiliepimu apie ji girdejus, tikriausiai reikes isbandyti ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

Iveta rašė:

12

Iveta rašė:

Man tai jis per riebus buvo ../../extensions/custom_smilies_2/img1/neutral
šiaip visai patiko Doliva, su alyvuogėm, tik kvaps stiprokas ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

13

nepadeda net neutrogena-labai išsausėjo oda-kas galėtų pagelbėt?

už gyvūnus!

14

Mano labai išsausėjusioms rankoms pagelbėjo šis kremas, ir kas man labai svarbu buvo, tai jog jis ekologiškas, be sintenių, cheminių priedų, yra sertifikuotas ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

http://www.rimi.lt/uploads/images/dir108/dir5/9_1.php

Paskutinis redagavo Fransuaza (2009-03-27 11:35:55)

15

Tikrai patarčiau išmėginti ir natūralias priemones, jei pirktiniai kremai nepadeda.
http://www.ledi.lt/lt/grozis-ir-stilius … uga-ziema/

2 kaukė tikrai labai veiksminga, teko išbandyti ir pačiai, ir mama dažnai daro ją, nes jos rankos irgi labai sausėja. Tikrai veiksminga.

16

Įsivaizduoju, kad mano rankytėms tokia kaukė taip pat patiktų ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile Reikės palepinti rankeles ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile Nes ilgiau nepasitepus rankų kremu, jaučiu tarsi tempimą, skausmą..

17

Weledos kremukas man pats pačiausias ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

Tamsūs debesys, šviesos pabučiuoti, tampa dangaus gėlėmis.
(R. Tagore)

18

Sveikos ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile vat mano rankos tai labai išsausėjusios ir nežinau ką daryt?gal galėtumet patart?jokie kremai nepadeda,gal tik truputi apmažina skilinėjimą.

19

jaigu rankos skylineja trukineja galimas variantas ramuneliu kremas jis gan apmazina trukinejima...
o ziema kada rankos nusala parasusta ar kokie panasus simptomai vyksta geriausias kremas butu neutrogena ;]
bet siuo atveju jums vel gali padeti gydytojas ar vaistines darbuotojas...
man siuo metu rankos neskylineja bet buvo tokiu atveju tai tepiausi ramuneliu kremu...

20

Aš naudoju kažkokį Aquofruit kremą - balzamą rankoms ir nagams ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile, bent jau man tai labai patinka ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile.

Žmogus pailsi nuo vieno darbo tik tada, kai pradeda kitą A. Fransas

21

lupdaziukas rašė:

Aš naudoju kažkokį Aquofruit kremą - balzamą rankoms ir nagams ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile, bent jau man tai labai patinka ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile.

Ash toki pati naudoju, kvapas tiesiog nuostabus ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile dar viena kremuka ish ,,Oriflame"  ten sausai odai, mano nors nesausa, bet pvz kai indus ishplauni tikrai labai neblogai pasitepti, To kremo pagrindine sudedamoji dalis vanduo
../../extensions/custom_smilies_2/img1/wink dar berots glicerino yra, nu man tai labai jis veiksmingas, tik pasitepus ishkart oda atsigauna ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

Visi nori į rojų, bet niekas nenori mirti :)

22

Chiakutis rašė:
lupdaziukas rašė:

Ash toki pati naudoju, kvapas tiesiog nuostabus ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile dar viena kremuka ish ,,Oriflame"  ten sausai odai, mano nors nesausa, bet pvz kai indus ishplauni tikrai labai neblogai pasitepti, To kremo pagrindine sudedamoji dalis vanduo
../../extensions/custom_smilies_2/img1/wink dar berots glicerino yra, nu man tai labai jis veiksmingas, tik pasitepus ishkart oda atsigauna ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

O tu kartais nežinai kokia to Oriflame kremuko kaina? Ir koks tikslus jo pavadinimas? Reikės ir man jo pasiieškoti ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile. Beje kokio kvapo tavo Aquofruit kremas? Mano tai vynuogių. Visiškia sutinku - kvapas nuostabus, ir pats kremas veiksmingas ../../extensions/custom_smilies_2/img1/biggrin2.

Paskutinis redagavo lupdaziukas (2009-08-19 11:04:21)

23

siuo metu ranku kremu nenaudoju...
nes kolkas mano rankos nesausos ir nesuskylineja ;]]

24

Oriflame Hand Cream dry skin, daugiau nk neuzhrashyta, o ir kainos nebepamenu, nes senai pirkau jau ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile o Aquofruit Arbuzu kvapo ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile ../../extensions/custom_smilies_2/img1/tongue

Visi nori į rojų, bet niekas nenori mirti :)

25

Chiakutis rašė:

Oriflame Hand Cream dry skin, daugiau nk neuzhrashyta,

Reikės kada nors ir man tokį išbandyti ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile.

Paskutinis redagavo lupdaziukas (2009-08-22 08:01:12)