26

Re: Rankų odos priežiūra

Koki krema patartumet, kad ranku oda butu svelnut svelnutele ar bent svelni? ../../extensions/custom_smilies_2/img1/ermm

27

../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile Man pats efektingiausias rankų kremas  Les Karites. Su sviestmedžiu. Klientės labai juo džiaugiasi  ../../extensions/custom_smilies_2/img1/wink Nieko geresnio nesu radus... ../../extensions/custom_smilies_2/img1/blush

http://www.hiperfarma.lt/foto/midi_108_389d22f3dedb00c14b55b4ccdd2ce243.jpg

28

o as naudoju ziema maitinanti ranku krema o vasara drekinama ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile  konkrecios fimros dar neissirnkusi ../../extensions/custom_smilies_2/img1/ermm

29

Kiek  Les Karites kainuoja?

Paskutinis redagavo Emma (2010-01-29 15:00:18)

30

Gal kuri bandėt Faberlic kremą rakoms ? Ar verta pirkt ?

31

Emma rašė:

Kiek  Les Karites kainuoja?

7,15Lt.  Priklauso nuo kiekio  ../../extensions/custom_smilies_2/img1/wink

32

Reikės išbandyti  ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

33

Na as naudoju siuo metu "Garnier" ranku krema, tai nenusivyliau, patinka jis man ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile O be kremo ranku tai nkad negaleciau, nei wasara ne ziema, kai tik nusiplaunu rankas, iskart reik kremo nes traukia kazkaip tas rankas  ../../extensions/custom_smilies_2/img1/dizzy

34

Na pati nenaudoju jokių kremų, bet žinosiu daug puikių variantų.  ../../extensions/custom_smilies_2/img1/biggrin2
Na, o šiaip mano manymu (dėl rankų kaukių) tai naminės geresnės, nes juk pirktinėse būna visokiausių cheminių medžiagų. O štai naminės visai kas kita - žinai kas per medžiagos yra kaukės sudėtyje, kaip kaukė gaminama...   ../../extensions/custom_smilies_2/img1/tongue Tačiau natūralios pirktinės kaukės yra bent jau šis tas... Na, tikiuosi supratote ką turiu galvoje....  ../../extensions/custom_smilies_2/img1/whistling  ../../extensions/custom_smilies_2/img1/laughing

P.S. Hm, mano draugė nadoja fainą kremuką. Naustabaus levandų kvapo. Na, etiketė ne lietuviška, bet štai kas joje parašyta:Hand Cream  with A.O.C. Levander essential oil from Hante Provence. Gal kuri žino kas yra tas A.O.C.?  ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

35

LediDi rašė:

../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile Man pats efektingiausias rankų kremas  Les Karites. Su sviestmedžiu. Klientės labai juo džiaugiasi  ../../extensions/custom_smilies_2/img1/wink Nieko geresnio nesu radus... ../../extensions/custom_smilies_2/img1/blush

būtinai pabandysiu ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

Būk tokia kokia esi - ir tegul pasiunta tie kuriems tai nepatinka

36

nivea ranku kremas labai gerai  ../../extensions/custom_smilies_2/img1/biggrin2

37

nenaudoju jokio kremo rankytem siaip,tik ziemos metu paprastu kremu riebiu patepu,kad nesaltu ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

38

LediDi rašė:

Oi aš šitą turėjau, tai man kvapas labai nepatiko, atidaviau mamai tik pradėjus naudoti  ../../extensions/custom_smilies_2/img1/dizzy
Šiuo metu naudoju darbe L'occitane Rose des Neiges, labai skaniai kvepia ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile
Namuose tepuos iš Prancūzijos parsivežtu ne itin brangiu kremuku, tačiau labai skaniai kvepia, gerai drėkina ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

Aš visada prisiminsiu tai, ko niekada nebuvo...

39

Turiu rankų kremą su bičių pikiu. Nerealiai kvepia,greitai įsigeria ../../extensions/custom_smilies_2/img1/cheerful
Panašus mano (tik be paveiksliuko)http://www.rickysnyc.com/media/catalog/ … 4699_2.jpg

Prieš rodydamas mano dėmes nusiplauk savo pirštą...

40

saugau ../../extensions/custom_smilies_2/img1/biggrin2