Re: Rankų odos priežiūra
Koki krema patartumet, kad ranku oda butu svelnut svelnutele ar bent svelni? 
Jūs neprisijungęs. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti.
Diskusijos - Ledi.lt forumas. Mielosios Ledi, diskutuokite apie grožį, madas bei sveiką gyvenimo būda » Rankų, kojų bei pėdų priežiūra » Rankų odos priežiūra
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę
Koki krema patartumet, kad ranku oda butu svelnut svelnutele ar bent svelni? 
Man pats efektingiausias rankų kremas Les Karites. Su sviestmedžiu. Klientės labai juo džiaugiasi
Nieko geresnio nesu radus...

o as naudoju ziema maitinanti ranku krema o vasara drekinama
konkrecios fimros dar neissirnkusi 
Kiek Les Karites kainuoja?
Paskutinis redagavo Emma (2010-01-29 15:00:18)
Gal kuri bandėt Faberlic kremą rakoms ? Ar verta pirkt ?
Kiek Les Karites kainuoja?
7,15Lt. Priklauso nuo kiekio 
Reikės išbandyti 
Na as naudoju siuo metu "Garnier" ranku krema, tai nenusivyliau, patinka jis man
O be kremo ranku tai nkad negaleciau, nei wasara ne ziema, kai tik nusiplaunu rankas, iskart reik kremo nes traukia kazkaip tas rankas 
Na pati nenaudoju jokių kremų, bet žinosiu daug puikių variantų.
Na, o šiaip mano manymu (dėl rankų kaukių) tai naminės geresnės, nes juk pirktinėse būna visokiausių cheminių medžiagų. O štai naminės visai kas kita - žinai kas per medžiagos yra kaukės sudėtyje, kaip kaukė gaminama...
Tačiau natūralios pirktinės kaukės yra bent jau šis tas... Na, tikiuosi supratote ką turiu galvoje....
P.S. Hm, mano draugė nadoja fainą kremuką. Naustabaus levandų kvapo. Na, etiketė ne lietuviška, bet štai kas joje parašyta:Hand Cream with A.O.C. Levander essential oil from Hante Provence. Gal kuri žino kas yra tas A.O.C.? 
Man pats efektingiausias rankų kremas Les Karites. Su sviestmedžiu. Klientės labai juo džiaugiasi
![]()
būtinai pabandysiu 
nivea ranku kremas labai gerai 
nenaudoju jokio kremo rankytem siaip,tik ziemos metu paprastu kremu riebiu patepu,kad nesaltu 
![]()
Oi aš šitą turėjau, tai man kvapas labai nepatiko, atidaviau mamai tik pradėjus naudoti
Šiuo metu naudoju darbe L'occitane Rose des Neiges, labai skaniai kvepia 
Namuose tepuos iš Prancūzijos parsivežtu ne itin brangiu kremuku, tačiau labai skaniai kvepia, gerai drėkina 
Turiu rankų kremą su bičių pikiu. Nerealiai kvepia,greitai įsigeria 
Panašus mano (tik be paveiksliuko)http://www.rickysnyc.com/media/catalog/
4699_2.jpg
saugau 
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę