Tema: Veido kaukės
Ar darote veido kaukes? jei taip, tai kokias? Perkate ar pacios darotes is naturaliu produktu? 
Jūs neprisijungęs. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti.
Diskusijos - Ledi.lt forumas. Mielosios Ledi, diskutuokite apie grožį, madas bei sveiką gyvenimo būda » Odos priežiūra » Veido kaukės
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę
Ar darote veido kaukes? jei taip, tai kokias? Perkate ar pacios darotes is naturaliu produktu? 
Kartą per savaitę valau veidą citrinos sultimis, nes tai balina ir atgaivina veido odą.
Vasarą dažnai užsidedu agurkų, kurie taip pat labai gaivina, arba braškių, nes vasarą atsiranda strazdanų, o braškės jas naikina 
Gal galetum placiau papasakoti apie citrinu kauke? 
Kartą per savaitę valau veidą citrinos sultimis, nes tai balina ir atgaivina veido odą.
Vasarą dažnai užsidedu agurkų, kurie taip pat labai gaivina, arba braškių, nes vasarą atsiranda strazdanų, o braškės jas naikina
Na sausai odai citrinų sultys nelabai tinka. Kadangi mano oda mišri tai mano odą labai gerai veikia. Ant vatos tamponėlio išspaudžiu keletą lašų citrinos sulčių ir ištepu veidą. Palaikau 5 minutes ir nuplaunu drungnu vandeniu. Oda būna labai švelni ir skaisti 
Aš tai labai tingiu terliotis su tom kaukėm, bet kartą per savaitę stengiuos užsitept
Dabar turiu valomąją purvo kaukę riebiai odai iš Himalaya 
As visiskai nenaudoju jokiu kaukiu veidui, tai galvoju, gal reiketu savo odele palepinti kuom nors
vienintelis dalykas, kuri as stengiuosi karta i savaite padaryti, tai yra veido pylingas kavos tirsciais, nieko geresnio nesu dar radusi!!! 
As naudoju Himalaya maitinamaji veido krema - pasaka
o kokie atsiliepimai apie kauke? 
Aš tai labai tingiu terliotis su tom kaukėm, bet kartą per savaitę stengiuos užsitept
Gal galėtum plačiau papasakoti apie veido pilingą kavos tirščiais? Parašyti kaip jis atliekamas, kiek laiko trunka, kokia jo nauda. Galėtume patalpinti tavo straipsnį svetainėje ir gale straipsnio nurodyti tavo slapyvardį.
As visiskai nenaudoju jokiu kaukiu veidui, tai galvoju, gal reiketu savo odele palepinti kuom nors
vienintelis dalykas, kuri as stengiuosi karta i savaite padaryti, tai yra veido pylingas kavos tirsciais, nieko geresnio nesu dar radusi!!!
Paprasciausiai reikia ziupsneli kavos uzpilti verdanciu vandeniu, siek tiek palaikyti, kad tirsciai isbrinktu ir tada nupylus vandeni tirsciais svelniai, sukamaisiais judesiais valyti veida - smakra, nosi, zandus, kakta; labai smarkiai trinti nereiketu, nes gali persteti veida. Po tokios proceduros veido oda lieka svelni ir lygi, nuvalomos visos negyvos lasteles, nesvarumai. Po tokios proceduros patepu veida kremu ir dziaugiuosi skaiscia oda
. Taip veida nusveiciu viena karta per savaite. Esu girdejus, kad merginos dar medaus ideda, bet as nesu taip bandziusi.
Gal galėtum plačiau papasakoti apie veido pilingą kavos tirščiais? Parašyti kaip jis atliekamas, kiek laiko trunka, kokia jo nauda. Galėtume patalpinti tavo straipsnį svetainėje ir gale straipsnio nurodyti tavo slapyvardį.
Fransuaza rašė:As visiskai nenaudoju jokiu kaukiu veidui, tai galvoju, gal reiketu savo odele palepinti kuom nors
As naudoju Himalaya maitinamaji veido krema - pasaka
o kokie atsiliepimai apie kauke?
TikPasilik rašė:Aš tai labai tingiu terliotis su tom kaukėm, bet kartą per savaitę stengiuos užsitept
Labai normaliai, po panaudojimo oda tampa grazesne, svelnesne 
Dėkui už aprašymą, reikės išmėginti.
Paprasciausiai reikia ziupsneli kavos uzpilti verdanciu vandeniu, siek tiek palaikyti, kad tirsciai isbrinktu ir tada nupylus vandeni tirsciais svelniai, sukamaisiais judesiais valyti veida - smakra, nosi, zandus, kakta; labai smarkiai trinti nereiketu, nes gali persteti veida. Po tokios proceduros veido oda lieka svelni ir lygi, nuvalomos visos negyvos lasteles, nesvarumai. Po tokios proceduros patepu veida kremu ir dziaugiuosi skaiscia oda
. Taip veida nusveiciu viena karta per savaite. Esu girdejus, kad merginos dar medaus ideda, bet as nesu taip bandziusi.
Iveta rašė:Gal galėtum plačiau papasakoti apie veido pilingą kavos tirščiais? Parašyti kaip jis atliekamas, kiek laiko trunka, kokia jo nauda. Galėtume patalpinti tavo straipsnį svetainėje ir gale straipsnio nurodyti tavo slapyvardį.
Fransuaza rašė:As visiskai nenaudoju jokiu kaukiu veidui, tai galvoju, gal reiketu savo odele palepinti kuom nors
Ką tik išbandžiau Fransuaza pasiūlytą kavos tirščių veido kaukę. Tikrai labai patiko, efektas - švari, lygi ir švelni oda. O gal gali pasakyti kieklaiko reikėtų masažuoti odą tais kavos tirščiais, nes man pačiai asmeniškai užteko 2 minučių, nes galiausiai tirščiai pasidarė sausi.
išbandysiu ir aš rytoj, jei nepamiršiu 
Na, as panasiai tiek laiko ir masazuoju, kartais net trumpiau 
Ką tik išbandžiau Fransuaza pasiūlytą kavos tirščių veido kaukę. Tikrai labai patiko, efektas - švari, lygi ir švelni oda. O gal gali pasakyti kieklaiko reikėtų masažuoti odą tais kavos tirščiais, nes man pačiai asmeniškai užteko 2 minučių, nes galiausiai tirščiai pasidarė sausi.
tai va išbandžiau ir aš šiandien kavos tirščius. Oda tikrai švelni ir lygi po jų, darysiu taip dažniau 
Dziauiuosi, kad patiko 
tai va išbandžiau ir aš šiandien kavos tirščius. Oda tikrai švelni ir lygi po jų, darysiu taip dažniau
Dar norėjau pasitikslinti, ar kavos tirščiais masažuoti reikia drėgną veidą ar sausą?
Sudrėkintą 
Dar norėjau pasitikslinti, ar kavos tirščiais masažuoti reikia drėgną veidą ar sausą?
Dėkojame, Fransuaza, už kavos tirščių kaukę. Straipsnis jau publikuojamas:
http://www.ledi.lt/lt/grozis-ir-stilius
ido-kauke/
Raginame visas merginas dalintis grožio patarimais.
nera uz ka 
Dėkojame, Fransuaza, už kavos tirščių kaukę. Straipsnis jau publikuojamas:
http://www.ledi.lt/lt/grozis-ir-stilius ido-kauke/Raginame visas merginas dalintis grožio patarimais.
man geriausias pylingas-rupi druska sumaišyta su pieno šlakeliu. išsimasažuoju kūną ir veidą-oda švelnutė,kaip mano kūdikio užpakaliukas...tinka,kieno nejautri ,riebi ar mišri oda. jautriai,sausai odai toks pylingas būtų pražūtingas. kaukė-man tinkamiausia ir pigiausia,ir natūraliausia-negyvosios jūros purvas. super!!
Kokiais kiekiais maišai pieną ir druską? Reikės ryt išbandyti ir man 
Sveikos, norejau paklausti kaip reikia balinti oda citrina? ir ar tai veiksminga?
na as esu girdejusi, kad kavos tirsciai ranku ir kuno odai yra SUPER, bet kad veido odai, tai tikrai nezinojau,,,reikes isbandyti... ;D o beje, ar visu tipu odai jie tirsciai tinka?...mano i sausuma labiau... 
Zinau, kad reikia citrinos sultimis ir siek tiek vandens sudrekinti vatute ir pavalyti veiduka 
Sveikos, norejau paklausti kaip reikia balinti oda citrina? ir ar tai veiksminga?
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę