Tema: Ar jūsų nagai natūralūs?
Ar jūsų nagai natūralūs ar priauginti? Ar buvote kada bandžiusi gelinius arba akrilinius nagus? Kokie atsiliepimai?
Jūs neprisijungęs. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti.
Diskusijos - Ledi.lt forumas. Mielosios Ledi, diskutuokite apie grožį, madas bei sveiką gyvenimo būda » Nagai (manikiūras, pedikiūras) » Ar jūsų nagai natūralūs?
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę
Ar jūsų nagai natūralūs ar priauginti? Ar buvote kada bandžiusi gelinius arba akrilinius nagus? Kokie atsiliepimai?
Turiu labai tvirtus naturalius savo nagucius
net keista, kodel plaukai taip sunkiai auga ir yra silpnuciai, o nagai tvirti, grazus ir laaaabai greitai auga....
Pasisekė, natūralūs nagai gražiausi... man tai tik iki vidutinio ilgumo užauga... bet man užtenka, nes ilgi nagai nepatogu 
Labai dziaugiuosi ir as savo naguciais
ir prieziuros kazkokios labai ypatingos nereikia
tik va niekaip nesuprantu, kodel tada plaukai tokie silpni 
o mano natūralūs labai silni, ir nrs ir auga labai greitai, bet nulūžinėja dar greičiau... Dabar vaikštau su priaugintais jau daugiau nei metus 
Aš irgi buvau prisiauginus, bet ištvėriau tik beveik dvi savaites. Labai sunku priprasti ir reikia visuomet saugoti, kad ką nors darant nenulūžtų ar nenukristų.
TikPasilik, kokios formos tavo priauginti nagai, trikampiai ar kvadratiniai?
Aš irgi buvau prisiauginus, bet ištvėriau tik beveik dvi savaites. Labai sunku priprasti ir reikia visuomet saugoti, kad ką nors darant nenulūžtų ar nenukristų.
TikPasilik, kokios formos tavo priauginti nagai, trikampiai ar kvadratiniai?
na taip, pradzioj sunkiausiai. Pas mane jau ant natūralaus nego gelis belikęs, tipsai seniai nuaugę 
Anksčiau smalius nešiojau, o dabar kvadratiniai. Va dabartiniai:
http://public.fotki.com/ZivileJ/naguiai-/img1996.html
o ankstesnese foto, kokie seniau buvo 
Paskutinėje nuotraukoje laikai kremą iš Avon, kurį ir aš turiu
11 nuotraukoje gražiausiai atrodo nagai 
P.S. nuotraukoms talpinti pasiūlyčiau susikurti nuotraukų albumą svetainėje www.fotke.lt
ledi.lt vartotojams fotke.lt svetainėje suteikiamas neribotas talpinamų nuotraukų dydis 
Dekui 
Man tas kremas labai neblogas, jau kelintą tokį naudoju
Aha, man irgi patinka. Dar turiu tokį pat kūno kremą su blizgučiais, pasitepus oda šviesoje gražiai blizga. Ir dar lūpų balzamą, taip pat su blizgučiais ir kvepiantį vyšniomis 
natūralūs trumpi,gelinius turėjau,kai buvau nėščia. dažnai lūždavo,bet tada dar turėjau galimybių juos tvarkyt. dabar džiaugiuosi jei nors du kartus per mėn galiu nueiti pas manikiūristę.
Siuo metu turiu naturalius nagucius bet labai jau silpnus, o prie kokius 6 men. buvau su priaugintais nesiojau juos apie 2metus ir visuomet smailius, ir beprotiskai ilgus
O ar gelis ar akrilas ar porcialianas man asmeniskai labiausiai patikdavo akrilas. Beje poto ismokau pati nagus priaugineti, todel labai greitai skiriu kokybioskus nuo nekokybisku, man turi buti idiali forma, neperstori ir dailiai islinke
Esu labai didele idialiste 
norėčiau rekomendacijos geram rankų kremui-lb išsausėjo oda-nepadeda joks kremas...
Pas mane ta pati problema yra ir su kojom ir su rankom. Todel visuomet rankinuke turiu kremuko, man labai patinka keliu fimu.
The Body Shop
Nivea
Garnier hand repair
Neutrogena
P.S. man paciai geriausias Garnier ir The Body Shop.
O tau manau labiausiai tiktu Neutrogenos kadangi jis su glicerinu ir labai gerai maitina oda 
ka jau padarysi, kad reikia imtis tokiu priemoniu, kaip nagu priauginimas...bet man is tiesu graziausi naturalus naguciai
ir pati kazkada turejau priaugintus, bet kaip jau minejo kazkuri pasnekove, ir neilgai istveriau, o galbut dar tuo metu nekokia kokybe buvo
dabar mano nagai naturalus, bet taipogi daznai luzineja, tai kartais paima siutas ir norisi prisiauginti tuos nagus, bet kai prasiau, kad mano manikiuriste man priaugintu nagucius,,,ji grieztai atsisake...zinoma dabar dziaugiuosi tuom...:D
laimingos tos kurios naguciai stiprus, o mano tai visai silpnibeveik neauga ir jeigu ir uzauga kiek tai iskart nusilupa ir net nepadejo nailtek lakas
....beje norejau paklaust kur butu galima isigyt body shop kosmetikos? 
Deja mano nagai irgi nėra iš stipriųjų... ir jokie nagų stiprintojai nepadeda... Body Shop kosmetikos parduotuvės būna didžiuosiuose prekybos centruose.
Esu keletą kartų prisiauginus, bet susigadino tai nuėjau pas manikiūrininkę ir ji man nuimė tą gelį, o tada nagai buvo tokie pažeidžiami:|
naturalūs ir niekada neteko bandyti tų priaugintų,nors man be galo gražu,kai moterys tokius gražius turi 
Pas mane nagučiai naturalus,tik labai greit pažeidžiami
Turejau ilgus bet teko nukirpti nes vienas ilgas kitas trumpas tai buvo labai negražu
Šiaip labai gražu priauginti nagai tik labai daug vargo su jais ir puoseleti turi 
Pas mane nagučiai naturalus,tik labai greit pažeidžiami
Turejau ilgus bet teko nukirpti nes vienas ilgas kitas trumpas tai buvo labai negražu
Šiaip labai gražu priauginti nagai tik labai daug vargo su jais ir puoseleti turi
o kokia priežastis tų nagučių silpnumo? gal vertėtų pagert vitaminų ir viskas atsistatys
nes buvo man taip,kad nagai labai pažeidžiami buvo,bet vos pradėjau gert vit,iškart būklė gerėjo 
O kokius vitaminus pradėjai vartoti? Nes mano nagučiai irgi silpnoki.... Be to, gėriau PERFECTIL vitaminus, tačiau nuo jų užeidavo skrandžio spazmai kai išgerdavau, taip kad nebegeriu jų ir nebegersiu, nes daugumai mano pažįstamų išgėrus šio vitamino tablete irgi skaudėdavo skrandį 
O kokius vitaminus pradėjai vartoti? Nes mano nagučiai irgi silpnoki.... Be to, gėriau PERFECTIL vitaminus, tačiau nuo jų užeidavo skrandžio spazmai kai išgerdavau, taip kad nebegeriu jų ir nebegersiu, nes daugumai mano pažįstamų išgėrus šio vitamino tablete irgi skaudėdavo skrandį
apie PERFECTIL deja nieko gero negaliu pasakyt,didoki pinigai ir s..
vienom skrandziui netinka,kitom aplamai net galva ima skaudet,o man deja poveikio nebuvo jokio,sunaudojus net 3pakuotes (naudojau tiek daug,nes visur raso,jog poveikis po pirmos pakuotes nelabai jaucias..)
tad,as nusipirkau vitaminus is amway.Nieko specialaus plaukam,taciau pirkaus vit e,a,b,gelezies,cinko butinai kad butu.turejau as multivitamin kazkokius ir papildomai geriau magni,kalci,cinka. Ir tikrai pasijaute gana greit.
Mano maynu,galima tokiu vit pasiziurinet ir vaistinese,nebutinai is to amway pirkt,tiesiog paziurek sudeti,kas ieina.Butinai turetu buti,vit a,e,d,cinkas.
Aš kažkaip nelabai mėgstu gert visokias tabletes... aš labiau vertinu natūralumą, nors aišku, jog ne visada pakanka su maistu gaunamų vitaminų ir mineralinių medžiagų...
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę