51

Re: Ar jūsų nagai natūralūs?

mano nagai naturalus. kas savaite issitepu migdolu aliejum ir nagai stipresni tampa.

52

Sakai migdolų aliejumi? Reikės išmėginti, gal ir man padės ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

Pusryčiauk kaip karalienė, pietauk kaip princesė, vakarieniauk kaip elgeta.

53

O mano nagai tokie plonyčiai, kad linksta nuo menko paspaudimo. Kam parodau, visos draugės stebisi, nes tokių nėra mačiusios. Kiek stiprinančių priemonių mėginau, nieko nepadėjo. O dirbtinius klijuoti bijau, kad nebūtų dar baisiau. Gal turit dar ką nors pasiūlyt išmėgint?

54

negams labai padeda migdolu aliejus ir juros vanduo... pati naudoju ir neturiu jokiu problemu... net prisiaugint nereikia.:)

55

man patinka mano nagai, tad nemanau jog kada nors prisiauginsiu.nors... ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

56

mano nagai naturalus. po ziemos jie buvo labai silpni, tad geriau kalci ir dabar naguciai sveiki, tad jais as patenkinta. Priauginsiu nagus tik jei bus proga sita padaryt nemokamai ;D nes poreikio tokio neturiu

57

mhm, nemokamai ir as surizikuociau ../../extensions/custom_smilies_2/img1/biggrin2

58

o man gali buti tokia galimybe, nes mano sese to uzsiima ../../extensions/custom_smilies_2/img1/cool