1

Tema: Ekologiška kosmetika

Ar naudojate? Kokie atsiliepimai?

Just Smile :)

2

Re: Ekologiška kosmetika

naudoju,patys geriausi atsiliepimai. geriau-brangesnį,ekoproduktą-negu du bile kokius.

už gyvūnus!

3

Visiškai sutinku ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile šiuo metu mane dimina dušo želė, gal gali ką nors pasiūlyti ar patarti? ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

4

iš body shop'o ką nors-kokybiškos,ekologiškos prekės.jie nedaro bandymų su gyvūnais.ir teikia paramą vargingų šalių moterims.

už gyvūnus!

5

TBS nėra ekologiškos prekės ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile tačiau labai žaviuosi šia kosmetika (nors jos ir neperku), nes neatlieka bandymų su gyvūnais ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile vėliau galėsiu įkelti sąraša, su daugiau firmų pavadinimų, kurios neatlieka bandymų su gyvūnais ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

6

As irgi uz gyvunelius, labai myliu juos ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

Meilė – tai menas, nieko nėra pasaulyje svarbesnio, kaip išmokti šio meno.

7

Rimtai Body shopo jums gera produkcija?NA aš tai be galo nusivylus ../../extensions/custom_smilies_2/img1/sad o gal aš tik užtaikiau taip..bet tikrai pabijočiau dar kažką iš ten bepirkt :s

Tamsūs debesys, šviesos pabučiuoti, tampa dangaus gėlėmis.
(R. Tagore)

8

Kacius rašė:

Rimtai Body shopo jums gera produkcija?NA aš tai be galo nusivylus ../../extensions/custom_smilies_2/img1/sad o gal aš tik užtaikiau taip..bet tikrai pabijočiau dar kažką iš ten bepirkt :s

Na gal kaip kam ../../extensions/custom_smilies_2/img1/wink aš tai labai patenkinta šia kosmetika, ypač man patinka kokosų kvapo dušo kremas, labai skaniai kvepia, nesausina, maitina odą ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile.

Žmogus pailsi nuo vieno darbo tik tada, kai pradeda kitą A. Fransas

9

Fransuaza rašė:

Visiškai sutinku :) šiuo metu mane dimina dušo želė, gal gali ką nors pasiūlyti ar patarti? :)

Kvieciu isbandyti unikalia Florame kosmetikos linija.

Išbandymas, kurį mes turime užsibrėžti yra žygiuoti vienam, bet žingsniuoti taip, kad kiti užsimanytų žygiuoti drauge.\r\nHubert Humphrey

10

Ecooaze rašė:
Fransuaza rašė:

Visiškai sutinku ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile šiuo metu mane dimina dušo želė, gal gali ką nors pasiūlyti ar patarti? ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

Kvieciu isbandyti unikalia Florame kosmetikos linija.

O ar tai ekologiška sertifikuota kosmetika?  ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

Aš visada prisiminsiu tai, ko niekada nebuvo...

11

bagyra rašė:

. geriau-brangesnį,ekoproduktą-negu du bile kokius.

sutinku, brangesniu ir kokybiskesniu produktu daugiau maloniau nauduotis ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

12

kuo naturaliau. as bandau gamintis pati.

13

nesu iš tų, kurios vaikosi ekologijos. Bet produktus stengiuosi pirkti brangesnius, nes tikiu, kad brangesnis produktas yra geresnis ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

Pusryčiauk kaip karalienė, pietauk kaip princesė, vakarieniauk kaip elgeta.

14

naudoju,bet kolkas nieko ../../extensions/custom_smilies_2/img1/dizzy