1

Tema: Studijuojate ar dirbate?

Studijuojate ar dirbate? O gal ir viena ir kita? Kaip pavyksta suderinti visa tai ir ar lieka laisvo laiko?

Pusryčiauk kaip karalienė, pietauk kaip princesė, vakarieniauk kaip elgeta.

2

Re: Studijuojate ar dirbate?

Baiginėju studijas ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile Laukiu nesulaukiu, kada galėsiu pradėti rimtai dirbti ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

Just Smile :)

3

Bakalaurą ar jau magistrą?

4

vis dar bakalaurą...niekaip nesugebu diplominio parašyt....

už gyvūnus!

5

aš taip pat bakalaurą ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

Just Smile :)

6

Aš pati irgi bakalaurą. O kokį dalyką studijuojate jei ne paslaptis?

7

ir dirbu, ir studijuoju...magistras jau... ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

8

nestudijuoju ../../extensions/custom_smilies_2/img1/sad auginu vaikelį ir svajoju apie studijas ../../extensions/custom_smilies_2/img1/biggrin2 bent jau tiek,.vis šis tas.. kaip sakoma,pradžia yra-mintis apie studijas ../../extensions/custom_smilies_2/img1/biggrin2

Tamsūs debesys, šviesos pabučiuoti, tampa dangaus gėlėmis.
(R. Tagore)

9

As tai studijuoju finansus bakalaura, sie metai bus paskutiniai!!!!! VALIO!

10

as mokiausi neakivaizdziai ir dirbau. pavyko neblogai suderinti sunku, bet pavyko....o dar kai rasiau bakalaurini darba buvau nescia. baigiamaji darba apsigyniau budama 37 savaite nescia. o pasiemiau diploma, o kita diena pasigimdziau dukryte ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

11

Mokiausi,bet tai jau praeityje, visko teko, mokytis dirbti ir su seima viska susiderinti,bet siuo metu stabilizavosi. Turiu savo mylima darba,maloniausia uzsiemima, mokinu kitus,dziaugiuosi rezultatais ir manau tik,kad zenkliui STOP dar toli. Pirmyn ir tik pirmyn ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

12

gelegeda rašė:

as mokiausi neakivaizdziai ir dirbau. pavyko neblogai suderinti sunku, bet pavyko....o dar kai rasiau bakalaurini darba buvau nescia. baigiamaji darba apsigyniau budama 37 savaite nescia. o pasiemiau diploma, o kita diena pasigimdziau dukryte ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

Smagu girdėti, kad nors ir sunkiai, bet puikiai pavyksta viską suderinti  ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

13

siuo metu tik dirbu ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile busima mama ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile bet dar ruosiuosi mokytis, noriu pasibaigti isliginamasias ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile darba ir moksla seip nera labai sunku suderinti kai mokaisi ne dieniniame ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

14

aš mokausi ir dukryte auginu  ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

Būk atsargus svajodamas, nes kartais svajonės išsipildo.

15

Studijavau dieniniam ir kartu dirbau 3 metus, viską pavyko labai puikiai suderinti, tiek mokslų, tiek darbo rezultatai geri  ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile Bakalaurinis apgintas  ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile
Dabar mokausi toliau ir dirbu, dar ir mėnesiui į stažuotę sugebėjau išvykti  ../../extensions/custom_smilies_2/img1/cool

Aš visada prisiminsiu tai, ko niekada nebuvo...

16

Abituriantė ../../extensions/custom_smilies_2/img1/unsure

Prieš rodydamas mano dėmes nusiplauk savo pirštą...