Tema: Studijuojate ar dirbate?
Studijuojate ar dirbate? O gal ir viena ir kita? Kaip pavyksta suderinti visa tai ir ar lieka laisvo laiko?
Jūs neprisijungęs. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti.
Diskusijos - Ledi.lt forumas. Mielosios Ledi, diskutuokite apie grožį, madas bei sveiką gyvenimo būda » Studijos » Studijuojate ar dirbate?
Puslapių 1
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę
Studijuojate ar dirbate? O gal ir viena ir kita? Kaip pavyksta suderinti visa tai ir ar lieka laisvo laiko?
Baiginėju studijas
Laukiu nesulaukiu, kada galėsiu pradėti rimtai dirbti 
Bakalaurą ar jau magistrą?
vis dar bakalaurą...niekaip nesugebu diplominio parašyt....
aš taip pat bakalaurą 
Aš pati irgi bakalaurą. O kokį dalyką studijuojate jei ne paslaptis?
ir dirbu, ir studijuoju...magistras jau... 
nestudijuoju
auginu vaikelį ir svajoju apie studijas
bent jau tiek,.vis šis tas.. kaip sakoma,pradžia yra-mintis apie studijas 
As tai studijuoju finansus bakalaura, sie metai bus paskutiniai!!!!! VALIO!
as mokiausi neakivaizdziai ir dirbau. pavyko neblogai suderinti sunku, bet pavyko....o dar kai rasiau bakalaurini darba buvau nescia. baigiamaji darba apsigyniau budama 37 savaite nescia. o pasiemiau diploma, o kita diena pasigimdziau dukryte 
Mokiausi,bet tai jau praeityje, visko teko, mokytis dirbti ir su seima viska susiderinti,bet siuo metu stabilizavosi. Turiu savo mylima darba,maloniausia uzsiemima, mokinu kitus,dziaugiuosi rezultatais ir manau tik,kad zenkliui STOP dar toli. Pirmyn ir tik pirmyn 
as mokiausi neakivaizdziai ir dirbau. pavyko neblogai suderinti sunku, bet pavyko....o dar kai rasiau bakalaurini darba buvau nescia. baigiamaji darba apsigyniau budama 37 savaite nescia. o pasiemiau diploma, o kita diena pasigimdziau dukryte
Smagu girdėti, kad nors ir sunkiai, bet puikiai pavyksta viską suderinti 
siuo metu tik dirbu
busima mama
bet dar ruosiuosi mokytis, noriu pasibaigti isliginamasias
darba ir moksla seip nera labai sunku suderinti kai mokaisi ne dieniniame 
aš mokausi ir dukryte auginu 
Studijavau dieniniam ir kartu dirbau 3 metus, viską pavyko labai puikiai suderinti, tiek mokslų, tiek darbo rezultatai geri
Bakalaurinis apgintas
Dabar mokausi toliau ir dirbu, dar ir mėnesiui į stažuotę sugebėjau išvykti 
Abituriantė 
Puslapių 1
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę