Re: Veido odos prieziuros priemones :)
Aš tai naudoju Garnier linijos prausiklis/sveitiklis/kauke 3in1, ir labai juo dziaugiuosi 
Jūs neprisijungęs. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti.
Diskusijos - Ledi.lt forumas. Mielosios Ledi, diskutuokite apie grožį, madas bei sveiką gyvenimo būda » Odos priežiūra » Veido odos prieziuros priemones :)
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę
Aš tai naudoju Garnier linijos prausiklis/sveitiklis/kauke 3in1, ir labai juo dziaugiuosi 
Pastebėjau, kad Garnier daug kas naudoja 
kadangi mano oda daug problemu nekelia,tai naudoju paprasta NIVEa krema. Jis man labeu tika uz gan brangius kremus

Kiekviena diena nieko nenaudoju,būna į menesį kartą tik,nes turiu neproblematišką odą,o jei naudoju kad šiaip gražesnė būtų tai nivea:)
Man labai patinka Margarita veido priemonės. Jos natūralios ir pigios.
Naudoju Eucerin veido prausiklį ir kremą. Labai patenkinta šios firmos produkcija. 
Naudoju priemones iš AA produktų linijos. Ir kremą, ir prausiklį, ir makiažo valiklį. Jokių nusiskundimų neturiu. Bet kaip tik jau baiginėjasi, tai norėtųsi išbandyt kažką naujo. Galbūt galėtumėte ką nors pasiūlyti?
O man AA produktai nelaba, kazkaip labai jau man riebus. Na gal veido kremas ziemai ir nieko, turiu dar tonalini, tai nesiguli man jis ant veido. Dabar bandau visokias premones is VICHI . Viskas kolkas super. 
Ka naudojate kiekviena diena? Koks kremas geriausias? Koki veido prausikli renkates?
Pasidalinkime kas GERIAUSIA
Dabar naudoju clean&clear shine control prausikli, jis skirtas naudoti kasdien nuo veido blizgejimo, jis tikrai svelnus, nedirgina odos 
Užsisakiau iš Faberlic'o veido želė ir veido kremą. Tikrai labai geri ir tinka mano odai. Neriebina, kaip daugelis kreminu, o želė panaikina visus veido paraudimus.
Siulau puikia internetinę parduotuvę kurioje rasite ekologiškas priemones odai bei visam kūnui.
Visur įkišai reklamą... 
Prausiklį naudoju tai NIVEA VISAGE oxygen power, o toniką tai GARNIER. Veido kremas tai CLEAN&CLEAR shine control 
Visų Garnierų, Nivea ir panašių jau seniai nenaudoju, nes nemanau, kad jos geros priemonės yra
Veidukui prižiūrėt renkuosi arba Rasos kosmetiką probleminei odai, arba Iwostin. O šiuo metu bandau pereiti prie natūralios ekologiškos kosmetikos - pasirinkau prancūzų Cattiesr priemones ir kolkas labai jomis džiaugiuosi 
Dabar naudoju clean&clear shine control prausikli, jis skirtas naudoti kasdien nuo veido blizgejimo, jis tikrai svelnus, nedirgina odos
Ar tikrai švelnus? Man atrodo, kad sudėtyje tikrai rasite alkoholio 
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę