Tema: Iskrovos diena
Ar laikotes iskrovos dienos? Ka valgote ta diena? Kaip jauciates ta diena ir sekancia?
Kaip manote ar tai naudinga?
As pati bent karteli i savaite stengiuosi ''pailsinti'' organizma, kartais gaunais kartais ne
O kaip jums?
Jūs neprisijungęs. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti.
Diskusijos - Ledi.lt forumas. Mielosios Ledi, diskutuokite apie grožį, madas bei sveiką gyvenimo būda » Dietos » Iskrovos diena
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę
Ar laikotes iskrovos dienos? Ka valgote ta diena? Kaip jauciates ta diena ir sekancia?
Kaip manote ar tai naudinga?
As pati bent karteli i savaite stengiuosi ''pailsinti'' organizma, kartais gaunais kartais ne
O kaip jums?
Nesu nė karto taip dariusi, tačiau turiu draugę, kuri kartą savaitėje daro iškrovos dieną ir geria tik kefyrą
Sako, kad po to jaučiasi puikiai - lengvutė, atsigavusi 
Aš irgi nesu to dariusi, tačiau žadu kurį nors savaitgalį pabandyti. Tačiau kadangi kefyro nemėgstu, tai rinksiuosi kitokį iškrovos būdą: http://www.ledi.lt/lt/grozis-ir-stilius
organizme/
Mano draugė šį būdą naudoja po įvairių švenčių, kai prisivalgo bet ko ir bet kiek 
O aš kažkaip nesiryžtu dar
Man priimtinesnis būdas yra griežtas nevalgymas po 18 val. 
Kažkaip dar neteko propaguoti šio būdo, nes dažniausiai kaip tik valgau maždaug tokiu metu kokį stipresnį maistą 
manau nevalgymas po sesiu yra labai gerai, nes skrandis neapkraunamas, miegas lengvesnis ir pati geriau jautiesi
as pati irgi stengiuosi nevalgyti po sesiu, taciau buna draugas ziuri filma su popcornais ar geria arbata su sokoladu, tada as neatsilaikau 
Na, kol esu studentė, kol nedirbu, galiu susidėlioti savo dienotvarkę taip, kad po 18 val. nevalgyčiu (aišku būna neatsilaikau kokiam gardėsiui), jei dirbčiau, manau, kad grįžus po darbo tikrai suvalgyčiau sočią vakarienę 
Mano valgymas tai kasdien labai nereguliarus, nors būtų labai gerai valgyt kasdien tuo pačiu metu...
Nu tai va ir sakoma geriausia valgyti visuomet tuo paciu metu tuomet nereikes kankintis del virsvorio.
Mhm... bet tada turėtų kiekviena diena būti tokia pat monotoniška, viskas tiksliai pagal laikrodį suplanuota, o aš tokios rutinos neištverčiau 
Nu bet manau butu gerai taip maitintis, tuome nejaustum alkio ir kaip jau minejau nebutu problemu del svorio.
Na aišku jei kasdien tuo pat metu valgysi nesveiką maistą, tai problemos dėl svorio niekur nedings 
sutinku su tavim Iveta. Beje nuo vakar jau siek tiek pakeiciau savo mityba 
Na tai papasakok ką pakoregavai savo mityboje? 
nu pirmiausia tai nevalgau po sesiu, atsisakiau saldumynu, miltiniu produktu, mano mitybos pagrindas liko darzoves ie vaisiai
parasysiu savo pasiekimus
aj dar gal siadien eisiu vakare pabegioti su suniuku tai butu tiesiog nuostabu 
Jeigu mėgsti saldumynus, tai tikrai tokia mitybos korekcija neilgam
Saldumynų nebūtina visiškai atsisakyti. Niekas nenukentės jei suvalgysi šokoladuką ar ledų porciją. Tikiuosi tavo mitybos racione liko ir grūdinių produktų, nes jeigu ne, tai gali labai greitai turėti sveikatos sutrikimų. Be to, ar žadi ilgai šitaip maitintis? Ar čia tik laikinai mėgini atsikratyti kelių kilogramų?
Grudiniai produktai liko (rupi duona, koses ,beja jas labai megstu). O del maitinimosi tikiuosi tai bus pastoviai.
Supranti as niekuomet neturejau problemu del svorio, valgydavau ka norejau ir kiek norejau, saldumynus, kolas, cipsus, ledus ir taip toliau, taciau tai buvo Lietuvoje, O Anglijoje viskas pasikeite... Pradejo kauptis kilogramai, maziau judedavau, dar tas maistas tikrai daug prastesnes kokybes nei Lietuvoje. Tai va 
Na tai tikiuosi, jog įmanoma priprasti prie tokio mitybos rėžimo ir pasieksi ilgalaikių rezultatų 
Aciu uz palinkejima
Nors man tereikia susigrazinti savo buvusi svori, mazdaug -3kg
nera daug 
3 kg atsikratyti manau būtų pakakę ir šiek tiek sporto. Na, bet jeigu toks valgymo režimas padeda geriau jaustis, tai tada būtų gerai prie jo priprasti 
Taciau norint pasiekti rezultatu reikia derinti ir mityba ir sporta, karta per savaite daryti iskrovos diena, stengtis saikingai vartoti angliavandenius, nevalgyti po sesiu, gerti daug skysciu (vandens, arbatos). Juk jei sportuosi o tavo organizmas bus nesvarus patikek manim rezultatu nebus...
Žmonės tokius didelius mitybos pakeitimus daro norėdami atsikratyti viršsvorio, o norint vos 3 kilogramėlių atsikratyti tokie dideli pokyčiai nebūtini 
Kadangi esu gimusi po skorpiono zenklu, megstu viska daryti drastiskai
vienu momentu visiskai nevalgiau mesos, nu tiesiog buvau gryna vegane, taciau buvo siek tiek sveikatos sutrikimu turejau po biski vel priprasti prie jos, bet pripratau ne visiskai, valgau pieno produktus, kiausinius kartais vistienos ar zuvies. Taciau tai buvo po 4-5 metu, as zinau, jei noriu as GALIU.
Galiu visiskai pakeisti savo mityba, gyvenimo buda, poziuri, juk jei nori TU viska GALI 
Tuomet tikrai šaunu ir linkiu pasidalinti su mumis savo rezultatais
tik saugok sveikatą 
Nu va galiu pasidalinti savais rezultatais nors dar nedideli juk nei savaite nepraejo bet jau smagu 
Savijauta, neapsakytai gera, ryte keliuosi smagiai ir daug lengviau, taciau vienas minusas kamuoja nemiga... mmm, nieko cia gero.
Svoris, nu kaip cia pasakius gal ir krenta, nu dzinsus lengviau uzsisegu 
Potraukis saldumynams gal visiskai neisnyko taciau akivaizdziai sumazejo, nors ir neatsispiriu kokiam guminukui ar ciulpinukui 
Sportas, kiekviena diena daug vaikstau gryname ore su savo ciuciku, kartais namuose padarau keleta pratimu 
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę