1

Tema: Iskrovos diena

Ar laikotes iskrovos dienos? Ka valgote ta diena? Kaip jauciates ta diena ir sekancia?
Kaip manote ar tai naudinga?

As pati bent karteli i savaite stengiuosi ''pailsinti'' organizma, kartais gaunais kartais ne ../../extensions/custom_smilies_2/img1/biggrin2 O kaip jums?

Meilė – tai menas, nieko nėra pasaulyje svarbesnio, kaip išmokti šio meno.

2

Re: Iskrovos diena

Nesu nė karto taip dariusi, tačiau turiu draugę, kuri kartą savaitėje daro iškrovos dieną ir geria tik kefyrą ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile Sako, kad po to jaučiasi puikiai - lengvutė, atsigavusi ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

Just Smile :)

3

Aš irgi nesu to dariusi, tačiau žadu kurį nors savaitgalį pabandyti. Tačiau kadangi kefyro nemėgstu, tai rinksiuosi kitokį iškrovos būdą: http://www.ledi.lt/lt/grozis-ir-stilius … organizme/
Mano draugė šį būdą naudoja po įvairių švenčių, kai prisivalgo bet ko ir bet kiek ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

Pusryčiauk kaip karalienė, pietauk kaip princesė, vakarieniauk kaip elgeta.

4

O aš kažkaip nesiryžtu dar ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile Man priimtinesnis būdas yra griežtas nevalgymas po 18 val. ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

5

Kažkaip dar neteko propaguoti šio būdo, nes dažniausiai kaip tik valgau maždaug tokiu metu kokį stipresnį maistą ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

6

manau nevalgymas po sesiu yra labai gerai, nes skrandis neapkraunamas, miegas lengvesnis ir pati geriau jautiesi ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile as pati irgi stengiuosi nevalgyti po sesiu, taciau buna draugas ziuri filma su popcornais ar geria arbata su sokoladu, tada as neatsilaikau ../../extensions/custom_smilies_2/img1/biggrin2

7

Na, kol esu studentė, kol nedirbu, galiu susidėlioti savo dienotvarkę taip, kad po 18 val. nevalgyčiu (aišku būna neatsilaikau kokiam gardėsiui), jei dirbčiau, manau, kad grįžus po darbo tikrai suvalgyčiau sočią vakarienę ../../extensions/custom_smilies_2/img1/wink

8

Mano valgymas tai kasdien labai nereguliarus, nors būtų labai gerai valgyt kasdien tuo pačiu metu...

9

Nu tai va ir sakoma geriausia valgyti visuomet tuo paciu metu tuomet nereikes kankintis del virsvorio.

10

Mhm... bet tada turėtų kiekviena diena būti tokia pat monotoniška, viskas tiksliai pagal laikrodį suplanuota, o aš tokios rutinos neištverčiau ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

11

Nu bet manau butu gerai taip maitintis, tuome nejaustum alkio ir kaip jau minejau nebutu problemu del svorio.

12

Na aišku jei kasdien tuo pat metu valgysi nesveiką maistą, tai problemos dėl svorio niekur nedings ../../extensions/custom_smilies_2/img1/biggrin2

13

sutinku su tavim Iveta. Beje nuo vakar jau siek tiek pakeiciau savo mityba ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

14

Na tai papasakok ką pakoregavai savo mityboje? ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

15

nu pirmiausia tai nevalgau po sesiu, atsisakiau saldumynu, miltiniu produktu, mano mitybos pagrindas liko darzoves ie vaisiai ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile parasysiu savo pasiekimus ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile aj dar gal siadien eisiu vakare pabegioti su suniuku tai butu tiesiog nuostabu ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

16

Jeigu mėgsti saldumynus, tai tikrai tokia mitybos korekcija neilgam ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile Saldumynų nebūtina visiškai atsisakyti. Niekas nenukentės jei suvalgysi šokoladuką ar ledų porciją. Tikiuosi tavo mitybos racione liko ir grūdinių produktų, nes jeigu ne, tai gali labai greitai turėti sveikatos sutrikimų. Be to, ar žadi ilgai šitaip maitintis? Ar čia tik laikinai mėgini atsikratyti kelių kilogramų?

17

Grudiniai produktai liko (rupi duona, koses ,beja jas labai megstu). O del maitinimosi tikiuosi tai bus pastoviai.

Supranti as niekuomet neturejau problemu del svorio, valgydavau ka norejau ir kiek norejau, saldumynus, kolas, cipsus, ledus ir taip toliau, taciau tai buvo Lietuvoje, O Anglijoje viskas pasikeite... Pradejo kauptis kilogramai, maziau judedavau, dar tas maistas tikrai daug prastesnes kokybes nei Lietuvoje. Tai va ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

18

Na tai tikiuosi, jog įmanoma priprasti prie tokio mitybos rėžimo ir pasieksi ilgalaikių rezultatų ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

19

Aciu uz palinkejima ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile Nors man tereikia susigrazinti savo buvusi svori, mazdaug -3kg ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile nera daug ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

20

3 kg atsikratyti manau būtų pakakę ir šiek tiek sporto. Na, bet jeigu toks valgymo režimas padeda geriau jaustis, tai tada būtų gerai prie jo priprasti ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

21

Taciau norint pasiekti rezultatu reikia derinti ir mityba ir sporta, karta per savaite daryti iskrovos diena, stengtis saikingai vartoti angliavandenius, nevalgyti po sesiu, gerti daug skysciu (vandens, arbatos). Juk jei sportuosi o tavo organizmas bus nesvarus patikek manim rezultatu nebus...

22

Žmonės tokius didelius mitybos pakeitimus daro norėdami atsikratyti viršsvorio, o norint vos 3 kilogramėlių atsikratyti tokie dideli pokyčiai nebūtini ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

23

Kadangi esu gimusi po skorpiono zenklu, megstu viska daryti drastiskai ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile vienu momentu visiskai nevalgiau mesos, nu tiesiog buvau gryna vegane, taciau buvo siek tiek sveikatos sutrikimu turejau po biski vel priprasti prie jos, bet pripratau ne visiskai, valgau pieno produktus, kiausinius kartais vistienos ar zuvies. Taciau tai buvo po 4-5 metu, as zinau, jei noriu as GALIU.

Galiu visiskai pakeisti savo mityba, gyvenimo buda, poziuri, juk jei nori TU viska GALI ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

24

Tuomet tikrai šaunu ir linkiu pasidalinti su mumis savo rezultatais ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile tik saugok sveikatą ../../extensions/custom_smilies_2/img1/wink

25

Nu va galiu pasidalinti savais rezultatais nors dar nedideli juk nei savaite nepraejo bet jau smagu ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

Savijauta, neapsakytai gera, ryte keliuosi smagiai ir daug lengviau, taciau vienas minusas kamuoja nemiga... mmm, nieko cia gero.
Svoris, nu kaip cia pasakius gal ir krenta, nu dzinsus lengviau uzsisegu ../../extensions/custom_smilies_2/img1/biggrin2
Potraukis saldumynams gal visiskai neisnyko taciau akivaizdziai sumazejo, nors ir neatsispiriu kokiam guminukui ar ciulpinukui ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile
Sportas, kiekviena diena daug vaikstau gryname ore su savo ciuciku, kartais namuose padarau keleta pratimu ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile