Tema: Geriausias blakstienų tušas
Kokį naudojate? Koks jums pats geriausias? Kokio nepatartumėt pirkti? 
Jūs neprisijungęs. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti.
Diskusijos - Ledi.lt forumas. Mielosios Ledi, diskutuokite apie grožį, madas bei sveiką gyvenimo būda » Makiažas » Geriausias blakstienų tušas
Puslapių 1
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę
Kokį naudojate? Koks jums pats geriausias? Kokio nepatartumėt pirkti? 
Dabar naudoju Oriflame tušą WONDER lash mascara ir labai džiaugiuosi, nes kaina labai nedidelė, o blakstienos tampa ilgos, puikiai atskirtos ir juodos juodos. Jokių gumulėlių ar sulipusių blakstienų. Kol kas tai vienas geriausių mano kada nors turėtų blakstienų tušų. 
Dar labai geri, mano nuomone, šie Maybelline blakstienų tušai: 
As pati naudoju abai gera tusa jau keli metai is eiles ir nerandu nieko panasaus, ilgai laiko, ilgina ir storina blakstienas, nenubyra, nors kaina ir nemaza bet atitinka kokybe 

Aš labai noriu atrasti sau tinkantį ir patinkantį tušą, tiek daug jų išbandžiau, bet to vienintelio neradau
o kokio nepatartumėt pirkti?
As pati niekuomet neperku atsparaus vandeniui tuso, kadangi jis sunkiai nusivalo, labiau pazeidzia blakstienas ir jas labai retina...
Aš irgi nerekomenduočiau vandeniui atsparaus tušo, nes daug vargo su juo kol nuvalai ir blakstienų daug iškrenta, ir akys dirginamos labai. Taip pat nepatarčiau pirkti blakstienų tušų iš Avon, nes keletą teko turėti, tai labai nuvylė abeji, nes sulipindavo blakstienas, gumulėlių daug buvo ir greitai sudžiuvo....
Aišku, ačiū už informaciją
Atsparaus vandeniui niekada ir nesu turėjusi, gundžiausi keletą kartų nusipirkti, bet apsigalvodavau 
man geriausias body shop-super volume.55lt. iki šiol lb patiko max factor-strech. o nepatinka-avon ir lumene-alergizuoja. vandeniui atsparų naudoju,bet po juo tepu paprastą. nusivalo su vandeniui atsparaus tušo valikliu.
Aš vandeniui atsparų tušą naudoju kartais vasarą, kai einu į paplūdimį 
Arba einant į baseiną irgi gerai būtų turėti atsparų vandeniui tušą 
Aš vandeniui atsparų tušą naudoju kartais vasarą, kai einu į paplūdimį
Iveta, apie tavo naudojamą Oriflame tušą aš taip pat girdėjau gerus atsiliepimus. Man pačiai patinka Maybelline " the colossal volum express'' taip pat dauguma '' BORJUOIS'' tušų. O jei naudojate tušą, kuris sunkiai nusivalo, siūlyčiau išbandyti MARY KAY firmos akių makiažo valiklį, gan brangus (70lt), bet tikrai lengvai nuvalo 
Jis tikrai nebrangus ir geras, ir statistika tai įrodo: šitas tušas nuperkamas kas 20 sekundžių pasaulyje 
Mane tai labiausiai nustebino jo kaina, ypac akcijos metu 
Krizės metu tai ypač geras tušas 
nepatarčiau pirkti vandeniui atsparaus ,nes jie labai nesveiki mūsų blakstienytėms 
Naudoju Oriflame Beauty Power Curl blakstienų tušą ir tikrai nesigailiu - puikiai užriečia ir ir iššukuoja blakstienas
.
Lancome tušą nusipirkau iš klasiokės, parsivežusios iš užsienio didelį kiekį. Nuostabus buvo (gaila, pasibaigė). Mama tai ašaros liejo, kad daugiau tokio neranda, nes jis netepa akių, visiškai, jį net nuvalyt galima pirštais suėmus blakstienas, o jei naudodavau valiklį, tai užtenka kartą perbraukti ir tušas lieka vatos rutulėlyje kamuoliukų pavidalu.
Dabar kaip tik naudoju oriflame tusa wonder lash bet man jis nepatinka nezinau kaip jums bet man jis ziauriai lipina blakstienas;(
geriausias giordani gold:)
priauginu blakstienas klaipedos raj,pigiai.nereikia net dazyti:)kreipkites 867649701
Man pats geriausias Lancome Hypnose. Daug metu ji naudoju ir nesigailiu. Ir jei susigundau pamegint kazka kita,vel griztu prie Lancome.
Ir nesenai atsirades Lancome Hypnose precious clls dar geresnis,ir ilgina, ir uzriecia blakstienas! Ir tikrai lengvai nusivalo! 
tusai is oriflame tikrai velniskai geri 
O man Oriflame tušai nelabai patinka. Man šitas visai patiko http://server3.manodrabuziai.lt/images/ 1302516807
Naudojau Faberlic tušą, bet nepasakyčiau, kad buvo pats geriausias. Silpnas
Dabar naudoju šį Lash Stiletto Volume iš Maybelline
tai neblogas
iš šiaip, man Maybelline geriausi 
Turėjau ir Volume million lashes, ir Cat eyes, ir žinok nei vienas nepaliko įspūdžio, o tie paprasti, neišreklamuoti dažniausiai būna geriausi

Puslapių 1
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę