Tema: Kur buvote ir kokie įspūdžiai?
Kokias šalis esate aplankiusios? Kokie įspūdžiai? Ką verta pamatyti, o kur važiuoti visiškai neapsimoka?
Jūs neprisijungęs. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti.
Diskusijos - Ledi.lt forumas. Mielosios Ledi, diskutuokite apie grožį, madas bei sveiką gyvenimo būda » Kelionės » Kur buvote ir kokie įspūdžiai?
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę
Kokias šalis esate aplankiusios? Kokie įspūdžiai? Ką verta pamatyti, o kur važiuoti visiškai neapsimoka?
Patikek manim i visas sali vaziuoti tikrai apsimoka nors po karta.
As pati esu aplankius labai daug saliu, kai kurios keliones siek tiek nuvildavo, o kai kurios budavo geresnes nei tiketasi
Kokia kelionė nuvylė labiausiai? O kuri šalis galbūt labiausiai patiko?
Gal labiausiai nuvyle Turkija, kadangi pasireiske elergija citrusams, tai toj kelionej labiau pavargau, bet visvien ispudziu yra nors ir su liga O labiausiai patiko paskutine kelione i Egipta... Ten man viskas buvo nerealu, viesbutis, aptarnavimas, maistas, saule, jura... Nu tiesiog nuostabu, kai prisimenu
Ispanija-tiesiog pasaka
prahoj labai grazu ir faina,
buvau prancuzijoi londone voketijoj belgijoj
Esu buvusi Italijoj, Šveicarijoj ir Čekijoj. Didžiausią įspūdį padarė Italija bei Šveicarija. Gamtos grožis neišpasakytas....
toliausia esu buvus anglijoje... aisku vaziuodama y ja pravaziavau daug saliu bet jose nesisveciavau planuoju vaziuoti y londona apsizvalgyti sako ten labai grazu tai tikiuosi gera yspudi paliks, o siaip tai dar labai noreciau y egipta ir zinoma y kitas salis ;]]]
Labai norėčiau nuvykti į Graikiją... Labai žaviuosi šios šalies istoriniais paminklais ir t.t. . Tačiau kitas šalis taip pat labai norėčiau aplankyti
.
buvau danijoj,labai patiko gamta,ir vaiku bei suaugusiu pramogu parkas legolendas,airija,is paziuros salis kaip salis bet yra tikrai yspudingu vietu.
Noreciau nuvykti i Italija, Roma... Domiuosi siuo miestu...
Na, butu neblogai ir i Egipta nuvaziuot...
mhm, buvau Romoj, nerealu...
Tai pasiseke...
Tuoj išmoksiu mintinai, kur buvau
Austrija (Erasmus) ir šiaip kelis kartus anksčiau, Bulgarija (vasaros mokykla), Nyderlandai, Belgija, Vokietijos įvairios dalys per daug kartų, aišku, Lenkija, Latvija, Estija po keletą kartų, Švedija, Italija (Venecija/Roma/Florencija/Sorentas/Kaprio sala,Pompėja,,,,), Vengrija, Slovakija, Prancūzija, Monakas, D.Britanija.... Aaa...Šveicarija dar, Čekija... Dar kažkur...
Anachorete, kaip matau Europoj beliko aplankyti vos kelias šalis
Tai jau tikrai. Tikriausiai labai mėgsti keliauti?
Aplankiusi esu Turkiją, Tunisą, Maljorką, Slovakiją, Latviją,Lenkiją, Egiptą, Austriją, Čekiją, Vengriją. Iš visų išskirčiau Egiptą bei Turkiją- man ten labiausiai patiko.
Man labai patinka Vokietija savo pedantiška tvarka.
Buvau ne kartą Vokietijoj Berlyne, Rostocke, į Airiją, tiksliau į Dubliną ir aplinkinis mažus miesteliu tenka nuvykti pas gimines Aplamai patinka svečiuotis kitose šalyse, tik siaubingai negaliu pakęsti skrydžių lėktuvu.
Teisingas "Artemidea" pastebėjimas dėl vokiečių pedantiškumo Kadangi mano patėvis vokietis, tai jau jų ta tvarka man iki skausmo pažystama. Patinka tas, kad valgoma ten visada nustatytu laiku 5kartus per dieną
O nepatinka, kad neturi jie kompleksų, riaugėja prie stalo, fui...
Paskutinis redagavo Rasagele (2010-11-26 10:57:17)
Buvau Tunise, Turkijoj, Egipte, Palestinoj, Izraelį, Čekijoj, Austrijoj, Vengrijoj, Maljorkoj, Ispanijoj, Lenkijoj, Latvijoj,Slovakijoj. Visur patiko ;]
Lankiausi Čekijoj, Prauncūzijoj ir Olandijoj.
Prancūzija išvis man šalis numeris vienas
O man Prancūzija - svajonių šalis numeris vienas )) Kuo greičiau noriu ją aplankyti
Esu buvusi Kretoje,Rodo saloje, Maljorkoje, Londone.
Didžiausią įspūdį paliko Londonas. Nesu dar buvusi tokiam dideliam ir žmonių kupinam mieste. Buvo nuostabu, būtinai nuvažiuokite kada nors
Esu buvusi Italijoje, Čekijoje, Vokietijoje. Labai patiko! Norėčiau į Olandiją. )
oi, pameciau skaiciu
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę
[ Sugeneruota per 0,045 sekundžių. Užklausų skaičius: 7 ]