Tema: Plaukų kirpimas pagal mėnulio fazes :)
Ar kirpdamos plaukus žiūrite, koks mėnulis tą naktį bus? 
Jūs neprisijungęs. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti.
Diskusijos - Ledi.lt forumas. Mielosios Ledi, diskutuokite apie grožį, madas bei sveiką gyvenimo būda » Plaukų priežiūra » Plaukų kirpimas pagal mėnulio fazes :)
Puslapių 1
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę
Ar kirpdamos plaukus žiūrite, koks mėnulis tą naktį bus? 
Visada pasižiūriu, kad būtų jaunas arba delčia
ir tikrai tikiu, kad tai veikia 
Tikrai niekada neziuriu, nes nelabai tikiu tokiais dalykais, bet gal butu idomu pameginti pastebeti 
Aš taip pat stengiuosi kirpti tik per delčia (sako, kad storesni tuomet būna) arba per jaunatį, kad greičiau augtų ir būtų ilgesni
bet kiek girdėjau kerpant per delčią plaukai nušiūra...o kaip tau, Iveta? 
Visada pasižiūriu, kad būtų jaunas arba delčia
plaukų galiukai visada šiūra, nemanau, kad tai priklauso nuo mėnulio fazės
bet kad per jaunatį greičiau auga, o per delčią pastorėja, tai pastebėjau tikrai
nors gal tik man taip atrodo, kadangi tuo tikiu
Aš taip pat stengiuosi kirpti tik per delčia (sako, kad storesni tuomet būna) arba per jaunatį, kad greičiau augtų ir būtų ilgesni
bet kiek girdėjau kerpant per delčią plaukai nušiūra...o kaip tau, Iveta?
Iveta rašė:Visada pasižiūriu, kad būtų jaunas arba delčia
pasižiūriu,,nes esu gana prietaringa,ir tikiu jog turi didelės įtakos mėnulio fazės plaukų augimui 
Ash netikiu ir nezhiuriu kokia menulio faze, kad ir kokia ji butu plaukai buna tokie patys
Manau plauku ishvaizda ne nuo menulio fazes, o nuo vartojamo maisto, plauku priezhiuros priemoniu, ir nuo pachio kirpejo igudimo 
Na aš irgi panašiai manau
.
Gal zinote kada per jaunati galima nukirpti plauku galiukus? slapius ar sausus? ir nesvarbu ar diena ar nakti?
Visą savaitę galima kirpti, nesvarbu ar dieną ar naktį man rodos
bet tikrai reikia kirpti šlapius, sausų niekas nekerpa 
o as neziuriu
kerpuosi visada kada man jau atrodo laikas juos pagrazinti 
aš tai stengiuosi pažiūrėti ar pilnatis (storesni) ar jaunas (į ilgi), bet tikrai ne per delčia, nes bus nušiurę 
aš tai kažkaip nežiūriu koks mėnulis ar kas,einu kad man reikia 
Visad kerpuosi per jaunati. Kas saket per delcia tai negerai,delčia tinkama depiliacijoms nes plaukai lečiau atauga;]
nebandziau, bet noriu labbai isbandyti, bet nezinau kada geriausiai kirpti kuriom dienom. gal Iveta patartum? kuriom dienom per jaunati ar delcia kerpi? 
Aš tai dažiausiai per jaunatį, nes visada noriu, kad greičiau ataugtų
Bet jeigu taip nutinka, kad jaunatis praėjo, o plaukų galiukus jau būtinai reikia kirpti, tai per delčią 
labai noreciau suprast ka reiskia tos menulio fazes... tj yra kada kirpt plaukus kad jie agtu. kada ne:)
Sakoma, kad jei kirpsi plaukus per jaunatį, jie greitai ataugs, o jei per delčią - ataugs stipresni ir sveikesni 
Puslapių 1
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę