Tema: Apatinis trikotazas
Koki renkates? kokie kriterijai? Patogumas ar grozis svarbiau?
Jūs neprisijungęs. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti.
Diskusijos - Ledi.lt forumas. Mielosios Ledi, diskutuokite apie grožį, madas bei sveiką gyvenimo būda » Mada ir stilius » Apatinis trikotazas
Puslapių 1
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę
Koki renkates? kokie kriterijai? Patogumas ar grozis svarbiau?
Visų pirma apatinį trikotažą išsirenku pagal grožį, o po to jau iš gražiausiųjų renkuosi patogiausius ir labiausiai tinkančius
Labiausiai patinka juodas ir baltas apatinis trikotažas.
As taip pat aptini trikotaza renkuosi pagal grozi, labai svarbu kokybe, zinoma ziuriu ir kokius firmos jis yra ir dar man vienas is svarbiausiu dalyku tai yra kad liemenele butu pakietinta, kad graziai krutine iskeltu 
Mhm... pakietinta liemenėlė, mano manymu, būtina kiekvienai merginai, kuri nori, kad jos krūtinė būtų gražios formos.
Man taip pat pirmasis kriterijus renkantis - grožis
Labiausiai patinka juodos spalvos 
Aš irgi kaip ir beveik visos iš pradžių renkuosi pagal grožį, o man nežinau kodėl, bet labai patinka tokie spalvoti panašiai kaip paauglėms gal dar neišaugau iš to amžiaus, bet labai mane jau traukia tokie apatiniai. O šiaip dažnai perku ir kokius elegantiškus dažniausiai juodus, baltus, smėlio spalvos, rožinius:)
dažniausiai tik pagal grožį 
Renkuosi pagal grožį tikriausiai. Prie širdies - elegantiško/klasikinio tipo.
O jūs visada abi dalis derinate?
Paskutinis redagavo Aileen (2009-07-04 23:55:42)
Nepatinka man pirkti abi dalis iš to paties rinkinio. Gražiau ir įdomiau atrodo skirtingos dalys
Derinu tik stilius, jei liemenėlė elegantiška nėriniuota, tai ir kelnaites tokias deduosi, o jei paprasta trikotažinė liemenėlė, tai ir kelnaitės atitinkamos 
Nepatinka man pirkti abi dalis iš to paties rinkinio. Gražiau ir įdomiau atrodo skirtingos dalys
Derinu tik stilius, jei liemenėlė elegantiška nėriniuota, tai ir kelnaites tokias deduosi, o jei paprasta trikotažinė liemenėlė, tai ir kelnaitės atitinkamos
kaip idomiai..as tai visad rinkinuka imu 
megstu ir grozy ir patoguma pirmiausia renkuosi pagal grozy o tik tada eina patogumai...;]
Man pirmiausiai eina grožis
.
atsizhvelgiu ir i grozhi ir i patoguma 
O taip - patogumas taip pat svarbus kaip ir grožis
.
as renkuosi pagal sudeti, ziuriu kad medziaga butu nesintetine, nebent labai patinka, tai ziuriu, kad bent viduje kazkiek medvilnes butu...daugiausiai turiu juodos ir baltos spalvos apatiniu... 
O taip - patogumas taip pat svarbus kaip ir grožis
![]()
.
man su nepatogiais apatiniais yra kankyne 
Taip tikrai nemalonu. As stengiuosi rinktis ir pagal grozi ir pagal patoguma 
Kad grazus ir patogus butu. Megstu elegantiskus (juodus, baltus), bet taip pat ir sexualus aptiniai patinka, ryskesniu spalvu ypac kai tam proga buna

Na pirmiausia tai palei grozi. Kad bet kokiu atveju kas atsitiktu,ar kokie netiketumai kad viskas gerai butu. O to uzsidetum kokiu "pantalonus" kas nors atsitiktu, isvestu i ligonine, ir vo taip tau.Ir persirenkti butu geda 
pirma grožis po to patogumas
rinkinukų dažniausiai neperku, būna kad liemenėlė graži, o kelnaitės ne, tada nepatinkančią dalį randu kitam komplektėly bet žiūriu kad abu dėrėtų tarpusavyje 
as kaip ir dauguma pirma pagal grozi o visa kita jau paskui
nevisada derinu abi dalis. Nes ne visada jos abi buna tokios mielos 
Man svarbu, kad butu patogus, ne sintetiniai. Megstu ivairiu stiliu, ivairaus rasto. Bet pirmenybe atiduodu juodai spalvai. Ne taip greitai tepasi, o ir kitos problemeles netaip krenta i akis. 
As stengiuosi rinktis pagal grozy
Pirmiausia grozis, o tada patogumas
Dievinu neriniuotus apatinius 
Puslapių 1
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę