Tema: Lūpų dažai ar blizgis?
Ką mieliau ir dažniau renkatės? Lūpų dažus ar blizgį? Kodėl? Kokios firmos priemonės geriausios?
Jūs neprisijungęs. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti.
Diskusijos - Ledi.lt forumas. Mielosios Ledi, diskutuokite apie grožį, madas bei sveiką gyvenimo būda » Makiažas » Lūpų dažai ar blizgis?
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę
Ką mieliau ir dažniau renkatės? Lūpų dažus ar blizgį? Kodėl? Kokios firmos priemonės geriausios?
Turiu tik lūpų blizgesių, juos ir naudoju
tačiau labai norėčiau įsigyti lūpų dažus - raudonus 
As ir ta ir ta megstu, jei vakaras tai lupu dazai o ant virsaus blizgesys ir apvedimas, jei diena pakanka tik blizgesio 
Aš tai lūpų dažų išvis nenaudoju
Labiausiai patinka bespalviai arba kūno spalvos blizgesys.
O labiau mėgstate bespalvį blizgį ar ryškesnį?
Na, aš renkuosi tokį, kuris duotų šiek tiek spalvyts ir blizgesio
Tačiau kartais pakanka paprasto vazelino 
Gal galėtumėte patarti, kokį nors ilgai išliekantį lūpų blizgį? Nes dauguma, kiek teko bandyti, neišlieka ilgai...
Aš turiu Be Yu blizgį, neblogas, tačiau taip pat norėčiau dar ilgiau išliekančio, dar turiu kažkokį iš Meybeline, iš dviejų galų, parašytą, kad išliekantis labai ilgai, tačiau man nieko gero jis 
Gal galėtumėte patarti, kokį nors ilgai išliekantį lūpų blizgį? Nes dauguma, kiek teko bandyti, neišlieka ilgai...
Labai geri yra The Body Shop, dar man labai patinka Nivea blizgesiukai ir Lancome Juicy Tube 
Aš irgi šiuo metu turiu Lancome Juicy Tube. Labai skaniai kvepia ir labai graži spalva, tačiau nepasakyčiau, kad labai ilgai išlieka...
O TBS ilgai išliekantys? 
Labai geri yra The Body Shop, dar man labai patinka Nivea blizgesiukai ir Lancome Juicy Tube
Nu ka zinau visai neblogai man laiko 
O TBS ilgai išliekantys?
Ritiulka rašė:Labai geri yra The Body Shop, dar man labai patinka Nivea blizgesiukai ir Lancome Juicy Tube
kasdienai naudoju paprasta lupu blizgi kad tik lupos blizgetu o ainant i vakareli ar i svenete renkuosi ka nors ryskesnio,i firmas neziuriu perku ta kuris labiausiai patinka pagal spalva ir t.t. 
Vazeliną naudoju 
Ką mieliau ir dažniau renkatės? Lūpų dažus ar blizgį?
Ir tą ir tą. Kartais abu vienu metu, norint išgauti gražų atspalvį. Kasdienai dažniausiai naudoju vazeliną. 
Dažniausiai lūpų blizgesį, man labai patinka Maybeline Watershine blizgesys, bet nepasakyčiau kad jis labai ilgai išsilaiko.
na ash dabar naudoju blizgi ish Oriflame, laikosi gan ilgai. Na o shiaip lupu dazu nemegstu

Aš irgi taip manau
. O kaip vadinasi tas tavo blizgesys? Atkreipsiu dėmesį į tokį
.
Blizgis, kaip ir Lupdaziuko, man labai patinka Maybiline WaterShine blizgesys
.
tas blizgis Oriflame Maxi Lipgloss

Dėkui, turėsiu omeny
.
O kokia to blizgesio kaina?
Niekada nenaudojau lubdaziu tik blizgesiai...
Aš irgi labiau blizgesius mėgstu
.
Jis shiaip 20lt kainuoja, bet pasiseke per laimes diena pamachiau ji tai tik 10lt mokejau

Tikrai pasisekė
.
lubdaziai... ne mano amziui ;DDD
tik blizgesiai ;]]
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę