1

Tema: Kokia jūsų nuomonė apie krūtų dydį?

Kokia jūsų nuomonė apie krūtų dydį? Ar geriau didesnės ar mažesnės? Ką manote apie krūtų didinimo operacijas?

Pusryčiauk kaip karalienė, pietauk kaip princesė, vakarieniauk kaip elgeta.

2

Re: Kokia jūsų nuomonė apie krūtų dydį?

Mano krūtinė mažyti, nes esu liekno kūno sudėjimo ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile šiaip norėčiau didesnės krūtinės, nes kai kurie drabužiai dėl to negražiai atrodo, kai kurių net neperku, nes jiems reikia didelės krūtinės:D bet dėl to niekada negalvojau apie krūtų didinimo operaciją ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile gerai yra kaip yra ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile ir maža krūtinė gali žaviai atrodyti ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

Just Smile :)

3

Mano irgi gaila bet nedidele krutine 70B, noretusi siek tiek didesnes. O as esu tik uz didinimo operacija, noreciau didesnes net labai ir jei bus galimybes tikrai pasididinsiu, ir forma butu grazesne ir rubai daliau atrodytu ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

Meilė – tai menas, nieko nėra pasaulyje svarbesnio, kaip išmokti šio meno.

4

Aš manau, jog ir ant mažos ir ant didelės krūtinės kai kurie drabužiai gali nelabai gražiai atrodyti. Tačiau jeigu prisitaikai tinkamus drabužius, bet kokia krūtinė atrodo įspūdingai. Manau, jog per didelė krūtinė blogiau nei per maža, nes pačiai nepatogu.
Mano pačios dydis vidutinis 70C.

Pusryčiauk kaip karalienė, pietauk kaip princesė, vakarieniauk kaip elgeta.

5

Visiškai pritariu, kad per didelė krūtinė blogiau nei per maža. Parinkus tinkamą liemenėlę maža krūtinė gali atrodyti šimtą kartų geriau nei didelė ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

Just Smile :)

6

kiekviena krutine turi savito grozio...tiek maza tiek didele.esu nrml kuno sudejimo ir turiu didele krutine D38.beet tuom nesididziuoju,nors negaliu skustis tai tikrai atkreipia vaikinu demesi...

7

Fransuaza rašė:

Visiškai pritariu, kad per didelė krūtinė blogiau nei per maža. Parinkus tinkamą liemenėlę maža krūtinė gali atrodyti šimtą kartų geriau nei didelė ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

butent butent butent...visikai sutinku...ir tos kurios mano, kad krutine didele yra jega...sakau..visiskai ne, nes pacios didele krutine,,,tikrai didele...tai sumažinti su liemenele jos tikrai neimanoma, o ir dydziu liemeneles graziu (ne tu su placiom petnesom) rasti neimanoma, nei turguje nei kokioje parduotuvej, na dabar visa laime atsirado parduotuve La Senza...:) ten tai yra grozioooo...:D

8

O man kitaip atrodo. :} aš manau kad didesnė krutinė yra netgi gražiau. Kitos merginos turi mažą krutine visa gyvenima kol jos nepasididina, o kurios turi didesne joms nereikia jos didintis... ir didesnė krutinė patinka vaikinams... Turime ka turime, ir tai yra gražu. :}

Draugystė dažnai baigiasi meile, bet meilė draugyste - niekada.

9

turiu vidutinę krūtinę,sakyčiau didoką,36c. Bet man va pats tas viduriukas,nei per didelė,nei per maža,ir gražu būtent tokios,kokios moteriai tinka..jei labai lieknutė,smulkutė,tikrai ne kaip atrodo su aukso konkolais ../../extensions/custom_smilies_2/img1/biggrin2 o kokia storuliukė su špygutėm..Nors antro var.turbūt niekada nebūna ../../extensions/custom_smilies_2/img1/biggrin2

Tamsūs debesys, šviesos pabučiuoti, tampa dangaus gėlėmis.
(R. Tagore)

10

mano krutine yra normali nei didele nei maza bet kadangi as dar augu mano krutine dides
bet del krutu didinimo operacijos as pries!!!
tai nera normalu, dideles krutys yra seksualu, bet ypatingai grazu taip pat nera kitos merginos paprasciausiai jas didinasi nes galvoja kad atkreips vaikinu demesi bet yra daug vaikinu kurie ziuri ne y krutis... ir del dideliu krutu y mergina gali niekas neziureti... bet yra vaikinu kurie tik del krutu gyvena bet jaigu mergina islaiko savo vaikina tik del savo krutu jai tikrai nebus malonu...

11

Aš nesu prieš krūtų operacijas. Yra merginų kurios visai be krūtinės. Pati darytis nežadu(nors ir esu mažos krūtinės savininkė, bet esu patenkinta), jei merginai atrodo, kad ji bus gražesnė su didesniu biustu - prašom. Jų reikalas. Bet tos kurios išsididina iki nesveiko dydžio tai jau mane net purto.

Joy is the best makeup.

12

normaalios padidintos krutys grazu, bet jas didintis yra didele rizika bet kaip krutis isdidina kaip kokias backas tai jau net slykstu darosi...
kam gi tokiu dideliu reikia? gi cia toks dydis jau nesveikas skaitosi...

y krutis nekreipiu demesio... ;]]
didele ar maza.
bet zinoma kiekviena noretu tureti didesnes big_smile

13

Kiekviena yra savotiškai graži ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile.

Žmogus pailsi nuo vieno darbo tik tada, kai pradeda kitą A. Fransas

14

zinoma ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

15

Jei turi didele ar maža krutinę ir nesi ja patenkina,
Nereikia dėl jos sielvartauti ir sakyti kokia maža(didelė) mano krūtinė,
Visu pirma pagalvokite apie tai kad krūtinė yra viena jūsų idealiausia kūno vieta,
Kuria, kokia ji bebūtu galima išryškinti...
Reikia atsargiai rinktis drabužius (pvz:.. Mažos krūtinės savininkei netiktu
suknelė kuri turi liemenėles apimti, ji atrodys gan nekaip, nes matysis jos krūtines trūkumas
kad ji labai maža) todėl reikia žiūrėti ką rengiesi ir kaip tai atrodo.
Patarimai:
Jei turi MAŽA krūtine, ir nori ja padidinti nešiok specialias liemenėles kurios padidina tavo krūtine
Na ji tik atrodo didesnė. Tai būtu liemenėle kurios viduje yra paminkštinimas.
Kad krūtinė būtu didesnė.
Jei tavo krūtinė DIDELĖ ir nori ja pamažinti nešiok liemenėles kurios prigludusios prie krūtinkaulio,
jos pakelia tavo krūtine ir ji atrodo mažesnė, nešiok drabužius su vidutine iškirpte,
Su ja jūsų krūtinė atrodys gražiai ir nereikės svarstyti dėl jos dydžio..

Paskutinis redagavo Deima (2009-10-14 14:20:34)

Draugystė dažnai baigiasi meile, bet meilė draugyste - niekada.

16

As truputy kompleksuoju del krutines nes jos nera dideles;]p kadangi esu kuda, tai mane nervina kad ir krutys mazos ... noreciau didesniu bent 1 dydziu.. bet mano noru neuztenka vien tik ...

Patarimas kaip bucinys;Labai maloniai duodamas ir nieko nekainuoja.

17

Pritariu Aileen kad yra dauguma vaikinu gyvenanciu del krutu ir tai nepriklauso nuo amziaus:P

18

Aileen rašė:

Bet tos kurios išsididina iki nesveiko dydžio tai jau mane net purto.

Pavyzdžiui kaip Pamela Anderson taip kvailai man ji atrodo su toms nesveiko dydžio krūtim.

19

manau,kad kokia turi krutine tokia ir turi dziaugtis. ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile nesu pries krutines didinima,nes jei merginai to reikia,kad sau atrodytu grazi-tai tegul daros,koks kam skirtumas ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile
o man paciai kiek matau krutines didinimo operacijos turetu neprireikti ../../extensions/custom_smilies_2/img1/tongue

Būk tokia kokia esi - ir tegul pasiunta tie kuriems tai nepatinka

20

manau visi dydziai yra geri ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile