Tema: Kokia jūsų nuomonė apie auskarus įvairiose kūno vietose?
Kokia jūsų nuomonė apie auskarus įvairiose kūno vietose? Kuriose kūno vietose turite auskariukus? Kur niekuomet nesivertumėte?
Jūs neprisijungęs. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti.
Diskusijos - Ledi.lt forumas. Mielosios Ledi, diskutuokite apie grožį, madas bei sveiką gyvenimo būda » Mada ir stilius » Kokia jūsų nuomonė apie auskarus įvairiose kūno vietose?
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę
Kokia jūsų nuomonė apie auskarus įvairiose kūno vietose? Kuriose kūno vietose turite auskariukus? Kur niekuomet nesivertumėte?
Turiu auskarus ausyse ir užtenka
buvau susigundžiuosi įsiverti auskarą į bambą, bet panorėjau, panorėjau ir praėjo noras 
Paskutinis redagavo Fransuaza (2009-03-28 15:24:01)
Turiu auskariukus tik ausyse, vienoje viena kitoje du
antra sau pasidovanojau 18gimtadienio proga, gal noreciau ir trecio prie tu dvieju 
Aš irgi turiu vieną auskariuką vienoje ir du auskariukus kitoje ausyje bei auskarą bamboje. Turėjau ir liežuvyje, tačiau maždaug prieš pusmetį išsivėriau 
Aš turiu vienoj ausy 3 o kitoj vieną
Tik dabar nebelabai nešioju tose 2 papildomose ;B
šeip norėjau labai ir į liežuvį,bet kai visos draugės pradėjo vertis iš eilės tai nebesinorėjo būt tokiai pat. 
Aha, kažkaip labai populiaru turėti liežuvyje auskarą...
as turiu vienoj ausyje tris kitoje viena auskara,ir dar nosyje turiu.anksciau turejau bamboje bet kai laukiausi issiemiau ir daugiau nebesiveriau is naujo nes nebepatinka kadangi kasantra bamboj auskara turi,nebeidomu,siaip man grazu ir i liezuvi iri lupa bet reikia pasirinkt viena vieta ant veido,daug negrazu,as pasirinkau verti auskara i nosyte 
Turiu tik ausyse ir tik du.Norėčiau trečio vienoj ausytėj,bet šiuo metu ne Lietuvoje esu,tad nežinau nei kur nei kaip čia įsivert. Mano vyras turi antakyje ir lūpoje.Man be galo gražu
Tačiau ne visiem visur tinka.Kam tinka-tai labai papuošia žmogų,padeda sukurti stiliaus detalę,bet kam netinka,tai netinka 
as turiu tik ausyse bet labai noreciau y bamba ir y liezuvy ;]]
Kairėje ausyje turiu du auskariukus, dešinėje vieną
. Man labai gražu auskaras į bambą, bet pati dar nesiryžtu vertis
.
Turiu ausyse po viena, o sheshtadieni eisiu vertis i bamba. Kas jau isiverusios i bamba tai parashykit ar labai skaudejo, nes truputeli baime mazhute yra ir nezhinomybe, vienoms lb skauda kitos net nepajauchia, na aishku kiekvienai lb individualiai, net nezhinau, tai parashykit kaip jums ten viskas praejo 
Aš įsivėriau auskarą į bambą, kai man buvo 16-iolika
Man neskaudėjo nė kiek! Net nustebau, kai pasakė, kad jau baigta. Porą dienų buvo sunku susilenkti, nes skaudėdavo, bet daugiau tai nieko nemaišydavo ir labai greitai sugijo.
Dekui, kad parashei 
Labai norėčiau auskaro į bambą, bet nesiryžtu
.
O kodėl nesiryžti?
kas stabdo tave? Jei dvejoji ar nori, tai tada geriau nesiverk, tačiau jeigu labai labai nori - jis nemaišys 
Man irgi taip atrodo
Mane jau isiverusios ir net neisiverusios drauges skatina, ir drasina
sake, kad tikrai nesigailesiu 
Auskaro noriu LABAI LABAI
šiaip manau, kad artimoje ateityje tikrai įsiversiu
.
Na va ir isiveriau, nieko nepajauchiau
tik kai vaistukus leido skaudejo :rolleyes:, mane apgavo, sako ash dabar tik pamatuosiu, o tuo metu ir ivere labai dzhiaugiuosi, kad pasiryzhau 
Aš turiu auskarus ausyse, o kur nesiverčiau,net nežinau. 
O kaip intymiosios kuno vietos?
Skauda net pagalvot apie auskarų vėrimą tokiose vietose 
Man irgi
.
Sutinku panos
:D:D
butu labai skausminga...
Aš irgi tokios nuomonės
.
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę