Tema: Ar turite tatuiruočių?
Ar turite tatuiruočių? Ar norėtumėte turėti?
Jūs neprisijungęs. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti.
Diskusijos - Ledi.lt forumas. Mielosios Ledi, diskutuokite apie grožį, madas bei sveiką gyvenimo būda » Mada ir stilius » Ar turite tatuiruočių?
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę
Ar turite tatuiruočių? Ar norėtumėte turėti?
Neturiu ir nenorėčiau Gražu pažiūrėti ant kitų, tačiau pačiai tikrai nereikia
Neturiu, bet gal noreciu drieziuko bet labai mazo nu mazdaug nago dydzio
Gal planuoji darytis? Kurioj vietoj norėtum?
Neturiu, bet gal noreciu drieziuko bet labai mazo nu mazdaug nago dydzio
Ne nesidarysiu, nes pati pagalvok - ''dirbi gera, svarbu darba ir per susitikima su svarbiais verslo partneriais ima smezuoti tavo tatuiruote, ka manai jie apie tave pagalvotu?'' man grazu paziureti ir pasvajoti, ir beja jei jau nuspresciau daryti tai tik ten kur niekada nepasimatys kai man to nereikes
Gal planuoji darytis? Kurioj vietoj norėtum?
Ritiulka rašė:Neturiu, bet gal noreciu drieziuko bet labai mazo nu mazdaug nago dydzio
Man asmeniškai negražu tatuiruotės, kad ir kokios kad ir kur jos bebūtų Tačiau nepatinka ir tai, kad darbdaviai rimti iškart neigiamai galvoja apie žmogų, kuris turi tatuiruotę... Juk 21 - asis amžius....
Na, aš irgi taip galvoju, kad pvz. koks nors ypatingai svarbus renginys, kur vakarinės suknelės ir pan. ir netikėtai išlenda koks nors piešinys aš tai taip nenorėčiau
yes,pritariu,šlykštu kai iš po vakarinių rūbų išlenda kokia kaukolė bet šeip kur nelabai matosi,arba išties graži tatuiruotė,tarkim koks užrašas- aš nieko prieš. Pati neturiu,bet gal norėčiau mažučio driežiuko aplink bambą.. na bet būtų laikinas,tačiau dar kolkas rimtai apie tai negalvoju
neturiu,ir nenoriu paauglystėj buvo metas kai norėjau,bet išaugau ir kardinaliai pakeičiau nuomonę apie tatoo
gal siaip ir noreciau bet didelio potraukio nera...
Neturiu, bet noriu.
neturiu bet noriu pasidarysiu kada bet nezinau kur ir kokia
Neturiu ir manau nesidarysiu .
Gal ir butu nieko kokia mazulyte mazulyte nereiksminga rozyte...
Ber siaip tai nelabai ir svajoju apie tatuiruote...
neturiu, bet gal wisai ir nieko būtų ;}
Neturiu. Nelabai grazu man tos tatuiruotes, svelnumo panelei nepriduoda. O ypac jei matomoj vietoj pasidarai, tai kas bus kai atsibos? neissitrinsi:) o kai oda prades senti, tai isvis susirauksles ir suskeldes ta tatuiruote.. I bamba ypac nerekomenduoju, na nebent jei neketinat vaiku turet, nes nestumo metu pilvukas uzauga tai galit pagalwot kas su ta tauiruote atsitiks... Naturali grazi svelni oda, be jokiu juodu driezu yra naturaliausia ir graziausia, jei norit kazka paivairinti, tai mano nuomone, geriau jau laikinas tatuiruotes pasidaryt
as turiu ant nugaros ornamentas, pasidariau pries penketa metu ir nezinau kol kas nesigailiu
aisku kartais pagalvoju, kad galejau kur nors mazesne pasidaryt ir pan. bet jau yra ir nieko nepakeisi. tai buvo mano svejone ir ja igyvendinau. kartais netgi apie ja pamirstu kadangi nelabai matomoj vietoj yra. vasara daugiau kada islenda jinai o siaip ziema kai salta apsirengi ilgesniais rubais ir nieko.
as turiu
ant nugaros ornamentas, pasidariau pries penketa metu ir nezinau kol kas nesigailiu
aisku kartais pagalvoju, kad galejau kur nors mazesne pasidaryt ir pan. bet jau yra ir nieko nepakeisi. tai buvo mano svejone ir ja igyvendinau. kartais netgi apie ja pamirstu kadangi nelabai matomoj vietoj yra. vasara daugiau kada islenda jinai o siaip ziema kai salta apsirengi ilgesniais rubais ir nieko.
Koks jausmas kai darė tatuoruotę?
as neturiu mazos patinka, bet sau nedrysciau pasidaryti
ne ir nenoriu nebent labai mazytes,bet bijau darytis-tai gal gereu ir nesidaryceu
neturiu bet noreciau
Neturiu,gražu man bet kai mažos, tik ne didelės:)
Neturiu, bet norėčiau kokią mažytę turėt
Turiu tatoo ant nugaros:)pasidariau 15metu(daresi brolis,taj nesinorejo atsilikti )Iki siol nesigailiu,kartais net pamirstu kad ja turiu:D Gywenam tik karta,nemanau kad reikia sawe taupyti senatwei;)
neturiu, bet planuoju pasidaryti laikina. galvoju apie nedidele, ant sprando
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę
[ Sugeneruota per 0,077 sekundžių. Užklausų skaičius: 7 ]