Tema: Ar dažote plaukus?
Ar dažote plaukus? Viena spalva ar sruogelėmis? Grožio salonuose ar namuose?
Jūs neprisijungęs. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti.
Diskusijos - Ledi.lt forumas. Mielosios Ledi, diskutuokite apie grožį, madas bei sveiką gyvenimo būda » Plaukų priežiūra » Ar dažote plaukus?
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę
Ar dažote plaukus? Viena spalva ar sruogelėmis? Grožio salonuose ar namuose?
Anksčiau dažydavau, paryškindavau savo natūralius plaukus tiksliau mama nudažydavo
grožio salone nesu nė karto dažius
Dabar bandau atgaivinti savo plaukučius, tai jau du metus jie jokių dažų nematė 
O kokia natūrali spalva tavo plaukų?
Tamsiai rudi 
O kokia natūrali spalva tavo plaukų?
aš jeigu turėčiau tamsiai rudus plaukus tai tikriausiai nedažyčiau
bet vat kadangi mano šviesiai rudi, tai šviesinu juos...tačiau dabar labai retai, kas metus tik pašviesinu, nes nušiuro truputį 
Nebedažau jau du metus kažkur:)norėdavosi paryškinti dar labiau spalvą, bet gali būti, kad bedažydama labai pakenkiau plaukams ir dabar jie labai sunkiai atsigavinėja:(
Taip, plaukų dažymas labai kenkia... tačiau tamsinant plaukus jie mažiau pažeidžiami nei šviesinant...
dazau plaukus jau kokius 4 metus,,ir jie man nera taip baisiai pazeisti,nes vartoju ivairias priemones:)
Labiausiai plaukai pažeidžiami, jeigu yra dažyti ir dar naudojame dažnai džiovintuvą ar tiesinimo žnyples... kadangi pati naudoju tiesinimo žnyples, tai džiovintuvo nenaudoju jau antrus metus 
patarkite , tikrai bijau likti be plauku . plaukai man niekada neaugo o dabar isvis nusiuro ir nuo dazymo tuo labiau , ismeginau visas pirktines priemones nieko nepadeda , gal znote kokiu liaudisku patarimu ? nagai taipat neauga ...... ;(
Visų pirma leisk plaukams atsigauti ir jų nebedažyk, nedžiovink džiovintuvu ir netiesink. Jeigu neauga ir nagai, reiškia tavo organizmui trūksta vitaminų ir įvairių medžiagų. Įsigyk vitaminų kompleksą. Liaudiškų priemonių plaukams stiprinti rasi šioje skiltyje: http://www.ledi.lt/lt/grozis-ir-stilius prieziura/
as plauku nedazau ir niekada nedaziau, manau tai daryti pradesiu tada kai matysis zili plaukai, nu o kol ju nera tai ir negadinsiu ju
Beje man mano plauku spalva visai patinka ir nenoriu ju niokoti 
tikriausiai tamsiaplaukė esi 
Niekada nedažiau nors man jau 19 m. Daugelis merginų juos dažosi jau nuo 15m. Man tai nepriimtina
Dabar nedažau,o ir nedažiau niekad su cheminiais visokiais,tik su natūraliais,t.y "Basma"
Taip dažau. Dažau plaukus dažniausiai kirpyklose. 
plaukus visada dazau sviesiom sruogelem...
mano sviesus plaukai tai turiu dazyti saknis dazau kai jau atauga anksiau dazydavau namie su milteleis bet labai sugadinau plaukus tai dar kirpykloj normaliai dazau ir normalus plaukuciai
Nedažau
man mano natūrali plaukų spalva patinka, bet manau kada nors vis vien pabandysiu bent jau sruogelėmis
bet tai tolimoje ateityje
.
ash taip pat nedazhau, kashkaip plauku gaila
bet vistiek kada nors pabandyt reiks manau 
Manau man tai tikrai reikės atsinaujinti kada nors
bet tikrai ne dabar
.
Paskutinis redagavo lupdaziukas (2009-08-19 10:01:56)
Buna tu nuplaunamu dazhu, bet kiek girdejau, galima per juos rizhu patapti, nezhinau kiek tame tiesos, kas susiduret ar ka zhinot parashykit smalsu 
siauo metu visai nedazau..
dazau, keliais tonais sviesinu. dazausi pas kirpeja. namuose teko bandyti ir veliau investuoti i plauku atstatytma...daugiau nebebandau 
As tai kazkaip namie pati tuom neuzsiimu, einu pas drauges 
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę