1

Tema: Megstamiuasi ir nemegstamiausi naktiniai klubai ivairiuose miestuose:)

Mano megstamiausi klubai siuo metu ElCalor Klaipėdoje, ir Paparazzi Vilniuje...:) super vietos ../../extensions/custom_smilies_2/img1/biggrin2 ir nera pompastikos, kuria visuomet gali isvysti Exit'e ar kituose Vilniaus labai prabangiuose klubuose. Nors nesiginciju, Exit'as savo muzika ir sou pakeri,bet liaudis nelabai patinka...:/

Paskutinis redagavo Orstela (2009-05-07 08:25:44)

2

Re: Megstamiuasi ir nemegstamiausi naktiniai klubai ivairiuose miestuose:)

Man Exit'as visada buvo ir bus geriausias klubas... ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

Pusryčiauk kaip karalienė, pietauk kaip princesė, vakarieniauk kaip elgeta.

3

na nesuprantu,,,ar tokia neidomi tema...???:D keista kad tik vienas atsakymas...:D

4

Klaipėdoje patinka vienintelis klubas - jau minėtas ElCalor ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile bet kiek girdėjau paskutinių atsiliepimų, tai nusivylė žmonės, nes pradėjo įleidinėti nuo 18 metų, įėjimas - nemokamas...tai jau bandau įsivaizduoti, kokia ten liaudis renkasi...

Just Smile :)

5

Man patinka klubine muzika, todel teko lankytis Exite (Palangoje), o Vilniuje uzsukdavau i Pacha. Baisus dirbtinumas, kazkokia plastmase dvelkiancios personos, bet kadangi einu linksmintis, o ne megztu nauju pazinciu, man ta dabitu kompanija netrukdo tikrai. Paparazzi butu nieko baras, jei vietos sokti butu daugiau, nes silkiu statine tam mazyciam plotelyje tikrai nera geras sansas smagiai pasokti :-)

6

Man labai patinka negrų klubai, juose puiki muzika ir kitokia atmosfera, bet, deja, Lietuvoje jų nėra ../../extensions/custom_smilies_2/img1/wink