Tema: Kokia jūsų nuomonė apie plastines krūtų operacijas?
Kokia jūsų nuomonė apie plastines krūtų didinimo ar mažinimo operacijas? Už ar prieš? Kodėl?
Jūs neprisijungęs. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti.
Diskusijos - Ledi.lt forumas. Mielosios Ledi, diskutuokite apie grožį, madas bei sveiką gyvenimo būda » Viskas apie krūtis » Kokia jūsų nuomonė apie plastines krūtų operacijas?
Puslapių 1
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę
Kokia jūsų nuomonė apie plastines krūtų didinimo ar mažinimo operacijas? Už ar prieš? Kodėl?
Man tai taspats, bet aš tai tikrai nesidaryčiau jokių pastinių operecijų ir brangu ir šiaip kažkaip man ne prie širdies... O tom kurios saiko neturi ir didina savo krūtis iki didžiausių dydžių tai patarčiau pas psichologą - sorry jai ką įžeidžiau, bet man tai atrodo nenormalu.
aš asmeniškai nesidaryčiau.Bet kiti kaip nori taip lai ir gyvena,niokoja save..
As sau ir nesidaryciau plastines krutu didinimo operacijos. Kas myli turi myleti ir tokia 
O as esu uz... Ir ne del to, kad kazkas myletu
Man tiesiog yra grazu, ypac kai pas merginas buna maza krutine, tai kodel gi ne... Ir jei merginai nuo to bus geriau, galbut atgaus pasitikejima savimi ir pan:) As net pati svajoju pasidaryti... Gerai tom merginom, kurias jos bent biski turi, del to negali isijaust i kitas kaip galetu jaustis... Ne del kitu, o del saves... Krutine- moteriskumas, o jei su visom suknelem ir palaidinem, vistiek atrodai kaip lenta, kad ir kiek kimstum ta liemenuka, tai as esu uz plastine operacija
Juk jei butu kreiva ar dar kazkokia ar sulauzyta nosis tai atrodo reikia tos plastines operacijos, o jau su krutine manot kitaip?
Matyt, visos jas turit, jei esat taip labai pries 
as tai pati to nedaryceu
bet jeigu mergina labai nori,tegu didinas krutine 
esu pries. neisivaizduoju kaip galima patogiai jaustis kai tavo kune tokie du svetimkuniai...
Puslapių 1
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę