Tema: pedu ir kulnu prieziura
kokius kremus naudojate sausom pedom ir kulnam?ar daug laiko skiriat pedu prieziurai?
Jūs neprisijungęs. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti.
Diskusijos - Ledi.lt forumas. Mielosios Ledi, diskutuokite apie grožį, madas bei sveiką gyvenimo būda » Rankų, kojų bei pėdų priežiūra » pedu ir kulnu prieziura
Puslapių 1
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę
kokius kremus naudojate sausom pedom ir kulnam?ar daug laiko skiriat pedu prieziurai?
Vasarą tenka skirti nemažai dėmesio, nes nešioju basutes, o žiemą, tai stengiuosi, jog atrodytų tvarkingai ir tiek. Dabar žadu įsigyti kulnų kremą, kurio reklamą mačiau per Tv, tikiuosi bus veiksmingas 
Aš naudoju Lirene kulnų kremą
esu patenkinta 
zinau labai gera viena krema...butinai pasakysiu pavadinima bet kai pati isigysiu, nes dabar pavadinimo nepamenu..mano pedikiuriste naudoja ji...ziauriai geras...:D is jos ir pirksiu...:D siaip turiu visa kolekcija ir avon, bet kad ten nieko gero is tikro,,na nebent is spa planet dar puse velnio...:)
naudoju AVon,neblogas visai.
mano pedos sveikut sveikuteles taigi jokiu kremu nenaudoju
Naudoju kažkokį rusišką kremą, liktais „Osobaya Serya“ vadinasi
bent jau man tikrai veiksmingas ir kvapas labai malonus
.
na ash kojoms naudoju ish Avon Foot Works
:):)
na ash kojoms naudoju ish Avon Foot Works
:):)
Niekad nesu bandžiusi, bet norėčiau, iš pažįstamų esu girdėjusi gerų atsiliepimų apie FootWorks gaminius
bet aišku kaip kam, o tau kaip pačiai
?
Kaip manot ar pedos ir kojos vertos daug, kad tiek mus nesioja ant saves ?
Manau, kad jos vertos ryte nedidukes manksteles...
*Ant zemes padek teniso kamuoliuka. Uzkelk ant jo peda ir paridinek i prieki ir atgal.Sitaip abi pedas mankstink po viena minute
*Nyksciu apvaliais judesiais masazuok kulnus
*Koju pirstais sugriebk piestuka. Taip daryk 10 kartu
*Suimk paeiliui kiekviena kojos pirsta prie pagrindo ir svelniai pasukiok tarp pirstu, tarsi noretum istemti 
Nesutik ropoti, jei jauti poreikį skristi...
![]()
Manau, kad jos vertos ryte nedidukes manksteles...![]()
*Ant zemes padek teniso kamuoliuka. Uzkelk ant jo peda ir paridinek i prieki ir atgal.Sitaip abi pedas mankstink po viena minute
*Nyksciu apvaliais judesiais masazuok kulnus![]()
*Koju pirstais sugriebk piestuka. Taip daryk 10 kartu![]()
*Suimk paeiliui kiekviena kojos pirsta prie pagrindo ir svelniai pasukiok tarp pirstu, tarsi noretum istemtiNesutik ropoti, jei jauti poreikį skristi...
idomi mankstele
pabandysiu
o jei apie kremus,tai jokiu kremu nenaudoju,kartais nusiperku gaivinanciu kaukiu pedoms 
Pedu masazas ir voneles tikra atgaiva pedutems 
As asmeniskai pedomis pradedu rupintis vasara ar pries susitikimus kur pedutes turi buti atviros
O sjp kiekviena diena stengiuos jas istrinti vesinanciu geliu, man tai labai padeda, kai pedutes buna pavargusios 
![]()
Manau, kad jos vertos ryte nedidukes manksteles...![]()
*Nyksciu apvaliais judesiais masazuok kulnus![]()
*Koju pirstais sugriebk piestuka. Taip daryk 10 kartu![]()
*Suimk paeiliui kiekviena kojos pirsta prie pagrindo ir svelniai pasukiok tarp pirstu, tarsi noretum istemtiNesutik ropoti, jei jauti poreikį skristi...
Šita mankšta iš "Mergaičių vadovėlio", ar ne? 
Ka daryti kad neskilinetu koju kulnai?:(
anksčiau labai lepinau savo kojytes, dabar truputėlį apsileidau
Bet jau artėja basučių sezonas, tai bandysiu vėl susiimti ir taisyti situaciją - laukia kojų vonelė ir pedikiūras.
Šiuo metu turiu 2 pedų kremus, abu iš Avon - Planet Spa su sviestmedžiu, ne itin patinka, nes jo kvapas saldus, labai intensyvus, gerai, kad jau į pabaigą kremukas
ir dar laukia kažkoks iš Foot works serijos 
avon Foot Works visai neblogas, bent jau man
kulnus ir alkunes pasitepu kremu su kakavos sviestu, tuomet iskart kita diena kulnai ir alkunes, ne tokios sausos tampa.
kartais lepinu kojas vonelemis 
kaip ir Jana voneles ir kremai. Nesakysiu koks tiksliai kremas nes visa laika kitokius nauduoju 
as kremu nenaudoju, bent jau stengiuosi

o kokias voneles pėdoms darote? Tiesiog vandens, ar vandens su muilu? O gal dar pilate ar dedate kažko?
pabandyk AVON
padeda
Puslapių 1
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę