Tema: Nuo kelių metų jums prasidėjo mensruacijos? Kaip pasakėte mamai?
Rašykit kiek jums buvo metų kai prasidėjo menstruacijos ir kaip pasakėte tai mamai? Ar ilgai tai slėpėt ir pan.?
Jūs neprisijungęs. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti.
Diskusijos - Ledi.lt forumas. Mielosios Ledi, diskutuokite apie grožį, madas bei sveiką gyvenimo būda » Menstruacijos » Nuo kelių metų jums prasidėjo mensruacijos? Kaip pasakėte mamai?
Puslapių 1
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę
Rašykit kiek jums buvo metų kai prasidėjo menstruacijos ir kaip pasakėte tai mamai? Ar ilgai tai slėpėt ir pan.?
Man buvo 12 metų, o mamai tai pasakiau tik kai antrą kartą prasidėjo kažkaip labai gėda buvo, bet mama mane suprato:)
14m buvo,o pasakiau paprastai,nes nebuvo ko gėdytis,o ir geri santykiai su mama tuo laiku buvo.
man menstruacijos prasidejo 12m. o mamai pasakiau labai lengvai tiesiog atejau ir pasakiau nebuvo nei ko gedytis nes ji man jau buvo apie tai pasakojusi is anksto kad nera ko bijotis pasakyti o ypac mamai...;]
Jau net nepamenu 
12 metų lyg ir
paprastai pasakiau ir tiek 
15m. buvo, o mamai tai paskambinau į darbą ir rėkt iš laimės pradėjau. Tada kai grįžo namo, tai smulkiai nupasakojau ir su paketais ėjau iškėlus galvą per kiemą iš parduotuvės, nes labai didelė mergina jaučiausi

12susirgau ;D Mamai net nesakiau, po kokių 3-4mėnesių pati suprato. ;D
12 metu susirgau ir iskart pasakiau mamai,nes labai pilvo apace skaudejo ir norejau nuskausminamuju...Be to net nesigedijau,nes su mama puikiai sutariau

Man buvo 14 metu tada,bet mamai tai po puse metu pasakiau ;D
Manau, kad cia laibai svarbus yra geri santykiai su mama. 
kokiu 13 metu... is karto pasakiau. gavau net dovana tokia proga 
Man neprasidėjo dar, bet nežinau, kamreikės sakyti, nes tėvai skiriasi, ir gyvensiu su tėčiu... turit patarimų?
Madiste, šiais laikais internetas visagalis, klausimus į visus atsakymus rasi jame
O higieninių įklotų nusipirksi pati, jei gėda bus tėčiui pasakyti 
Dekui, nepatikesi, kaip gerai pasakei 
Man jos prasidėjo 13 metu , ir tą pačią dieną prasitariau mamai,buvo truputi nejauku ,bet mama mane suprato.
Puslapių 1
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę