26

Re: Bikini srities depiliacija

O iš kokio miesto esi? ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile
Šiaip pas mane nuo 20-40lt.  ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile  Priklauso kokia depiliacija, dalinė ar pilna?
Pakartoju nr. jei kam reikia: 864777561- Rasa ../../extensions/custom_smilies_2/img1/wink

Paskutinis redagavo Rasagele (2010-12-19 19:03:04)

27

Sveikos merginos ../../extensions/custom_smilies_2/img1/wink
Dabar pats laikas pradėti depiliacijas, kad vasarą  galėtumėt džiaugtis išretėjusiais, suplonėjusiais plaukeliais, beto augimo tempas sulėtės, tad nesnauskit, gražinkitės

28

o koki vaska naudojate? kur perkate? kiek kainuoja?niekad nenaudojau noreciau is bandyti ../../extensions/custom_smilies_2/img1/biggrin2

29

Aš visuomet norėjau pašalinti bikini srities plaukus, nes pas mane jų gana nemažai, tačiau būtent dėl to niekad nedrįsau to padaryti. Gėda tiesiog. Tad norėjau paklasuti, kaip vyksta ši procedūra, ar reikia kaip nors iš anksto jai pasiruošti, ką nors su savimi turėti?

30

Sveikutės ../../extensions/custom_smilies_2/img1/biggrin2 esu naujokė ../../extensions/custom_smilies_2/img1/biggrin2 norėciau sužinot ar tokią procedūrą atlikti namų sąlygomis labai sudėtinga?  ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

31

Laba diena,
Norėčiau Jums pasiūlyti ilgalaikę depiliacijos priemonę- elektroepiliaciją. Jos metu plaukas užmušamas elektros srove, todėl toje vietoje plaukas nebeautaga. Salono atidarymo proga taikoma 30% nuolaida. daugiau informacijos elektroepiliacija.lt   Maloniai Jūsų laukiame ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile