Tema: Ar vartojate kontraceptines priemones?
Ar vartojate kontraceptikus? Jei taip, kokius?
Jūs neprisijungęs. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti.
Diskusijos - Ledi.lt forumas. Mielosios Ledi, diskutuokite apie grožį, madas bei sveiką gyvenimo būda » Viskas apie seksą » Ar vartojate kontraceptines priemones?
Puslapių 1
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę
Ar vartojate kontraceptikus? Jei taip, kokius?
Naudojau Jasminele nu tiksliai nezinau kaip rasosi cia tabletytes, man istikruju visai patiko jos 
kontracepciniu priemoniu nevartoju nes dar nesiruosiu tureti intymiu santykiu...;]
Pasitikim vyriškais gumiais, nes nesinori pakenkti sau ateityje, žinant, jog visas gyvenimas ir gimdymai tik prieš akis. Nebent kada nors, kada nebebus baisu, kad tabletės gali suveikti organizmui ir duoti šalutinį poveikį. Pleistrai, beje, turi tokį patį poveikį
naudoju tabletes DIANETTE-anksciau jos vadinosi DIANA 35,labai geros ir ne kilogramai neauga.
naudoju kontraceptini zieda man jis labiausiai tiko tabletes nzn viena karta pabandziai tai netiko...svaigo galva nuotaiku kaita..o dabar gerai po 3sav issiimi po savaite isidedi liuks
Aš vis bijau pradėti vartoti kontraceptikus, pasikliaujam prezervatyvais, nors tai gan erzinantis dalykas. Bijau priaugsiančių kilogramų, žalos organizmui...
Naudoju YARINE kontraceptines tabletes, jau kokius apytiksliai 7 metus
) Siaip tikrai nevartociau, bet man jos butinos del ligos. Ir visom panelem patariu nenaudot, vaikinukai turetu labiau saugotis 
Vartojau kontraceptines tabletes,taciau viena diena nusprendziau nutraukti.Ir tada prasidejo kosmaras!Organizmas pradejo valytis...isbere siaubingai kakta.Pasitarus su savo daktare pradejau gerti daug daug vandens,tai lyg sumazejo berimas.daugiau niekada negriziu prie jokiu kontraceptiniu priemoniu 
Aš vartoju KT Novynette, jau daugiau nei 1,5 m. Esu jomis patenkinta, kadangi ne tik kad nepriaugau svorio, bet ir susitvarkė bėdos dėl PMS, taip pat ir menstruacijos tapo žymiai lengvesne, beveik jų nejaučiu (o anksčiau buvo ir ilgos ir gana gausios). Žinoma, čia reikia kiekvienai įvertinti visus + ir - . Man buvo svarbiausia, kad jausčiausi saugi.
as geriau diane ir man jos patiko,nes issprende dvi problemas,apsaugojo nuo nestumo ir sumazejo spuogu 
geriau KT pusę metų, nepatiko pradėjo augti svoris, perėjau prie spiralės ir tuo labai džiaugiuosi 
Mano nuomone geriausia tai prezervatyvai...o jeigu galvojama apie tabletes tai reik pasitarti su savo gydytoju, o tai dar salutiniai poveikiai atsiras:)
Išbandžiau daug priemonių,bet geriausiai patiko spiralė.
vartojau jasminele ar kazka panasaus,o dabar kadangi laukiuos tai jokiu nevartoju
taciau po gimdymo manyciau rinksiuos vakcina i ranka 3menesiam,jei patiks liksiu prie sio varianto,o jei ne tai ieskosim kitu budu saugotis
Nenaudoju
Nevartoju, nes nepasitikiu chemija ir chemikais 
Nevartoju, manau geraiausias budas yra prezervatyvai 
Šiuo metu naudojam tik prezervatyvus, bet galvoju apie žiedą. Gal yra daugiau jį naudojančių? Labai domina atsiliepimai
Puslapių 1
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę