Tema: Žemas juosmuo
Esu iš vienos draugės girdėjusi, kad žemas džinsų juosmuo gadina figūrą. Nežinau ar tai tiesa, norėčiau paklausti jūsų nuomonės
.
Jūs neprisijungęs. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti.
Diskusijos - Ledi.lt forumas. Mielosios Ledi, diskutuokite apie grožį, madas bei sveiką gyvenimo būda » Mada ir stilius » Žemas juosmuo
Puslapių 1
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę
Esu iš vienos draugės girdėjusi, kad žemas džinsų juosmuo gadina figūrą. Nežinau ar tai tiesa, norėčiau paklausti jūsų nuomonės
.
Kaip gali gadinti figūrą?
Va aš irgi to visai nesuprantu
.
Nebent jei mergina apkūni, tada taip.
Ash irgi girdejau, bet nesinori tiketi kashkaip ;]
Man irgi
.
jei tai tiesa tai ir apatines kelnaites turetu figura gadinti 
:lol: .
taip kad nemanau, kad tai gali buti tiesa
:D:D
na as tai negirdejau to bet man patinka nesioti dzinsius zemiau liemes ;]]
Taip žemas kelnių liemuo gadina liemenį.Galiu patvirtinti,nes kaimynė dirba modeliu ,tai sakė negalima bent jau kai valgot būti žemu liemeniu nes viskas tada eina į šonus,o kai būna aukštas liemuo maistas jei eina į kūną pasiskitrtso po visą kūna 
opapa,nu cia taj naujiena,tikrai girdziu pirma karta 
Bet logiska is tikro,girdejau,kad organus kazkokius spaudzia 
Manau jei mergina, turi pilvuką, žemu juosmeniu džinsų nepatariama nešioti. Ir tada taip yra gadinama merginos figūra.
gadina figura ta prasme, kad 1 vizualiai trumpina kojas 2 dazniausiai prispaudzia sonus ir pvz po plona palaidine matosi kaip islenda riebalukai
jis gadina figura del to, kad gali prispaust sonus. O jeigu daznai vaikscioti su prispaustais sonais oda gali supanaset i apelsino zeve.
na jeigu ne per mažos kelnės ar džinsai, tai šonų nenuspaus
aš nieko prieš pažemintą juosmenį, tačiau tik tuo atveju, jei neišlenda kelnaitės ar kai kas daugiau 
Nemanau , kad gadina . ; ) manau svarbu , kad žmogui būtų patogu jas nešioti ir tiek . Pati nenešioju žemo juosmens kelnių , nes man nepatogu ir nėra gražu .
Taip žemas kelnių liemuo gadina liemenį.Galiu patvirtinti,nes kaimynė dirba modeliu ,tai sakė negalima bent jau kai valgot būti žemu liemeniu nes viskas tada eina į šonus,o kai būna aukštas liemuo maistas jei eina į kūną pasiskitrtso po visą kūna
Pirmą kartą girdžiu 
nenoreciau tiket 
Puslapių 1
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę