Tema: gimdymas lengvas ar sunkus?
labai norejau berniuko,suzinojau kad laukiuosi buvau labai laiminga,visa nestuma nezinojau kas gims berniukas ar mergyte,bet labai tikejausi berniuko,visi 9menesiai buvo labai lengvi,jauciausi puikiai,likus savaitei iki vaikelio gimimo ir nuvykus i ligonine,daktare pasake sendie yra pirmadienis jums atsiveria tik per du pirstus dar galit vaziuot namo,atvykit penktadieni jus gimdysit(svarcienes daktares zodziai),atvykau penktadieni jausdama maudima pilvo apacioj,patikrinus mane vel ta pati daktare pasake ruoskites jus gimdysit,labai buvau laiminga kad gims vaikelis,nes jau gimdos kaklelis buvo atsidares per 4pirstus,persirengus ir nuvede mane i gimdykla,pajunge sirdeles plakimo aparata laukiau,aisku saremiai truko 4val,bet pats vaikelio gimimas tik 5min,du stumimai ir viskas baikta.Antras vaikelio gimimas irgi buvo labai lengvas,visa nestuma irgi jauciausi labai puikiai,o saremiai lyg tartum sirgimas per menesines,neskaudus visaik,nubegus vandenims,greit iskubejom i ligonine tai buvo 12val.nakties,kadangi ligonine kitam mieste tai teko patiem nuvykti,nuvykom per 20min,jauciu kad saremiai vis stipreja,stai as ir gimdykloj,as jau ant stalo ir sesele liepia stumt,o vyras budamas salia klausia seseles ,ar ilgai truks vaikelio gimimas,o sesute ir atsako,kur tau tris minutes,ir stai jau gime mano antras berniukas,dziaugiuosi kad taip viskas greit ir gerai,antro vaikelio irgi norejau berniuko,nezinojau ir pirma nestuma ir antra ,bet tikejau kad bus berniukai.ir stai turiu du grazuoliukus.kaip as nebijojau ne pirmo ne antro nestumo,gimdymo,tai ir vaikeliai gime greit.svarbiausia daug judet,vaiksciot ir nebijot.kaip as is savo patirties sakau kad gimdymas ir pirmas ir antras buvo labai lengvas.na nesakau kad visom,vienodai.o kaip jum guvo?
o pats gimdymas tai labai griet ivyko du kartus stipriai pastumiau ir viskas mano antroji dukryte gime, akusere vos spejo pagauti