Tema: Ar mėginote antakių korekciją vašku?
Ar kada mėginote antakių korekciją vašku? Kokie atsiliepimai? Ar geriau nei pešiojimas pincetu?
Jūs neprisijungęs. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti.
Diskusijos - Ledi.lt forumas. Mielosios Ledi, diskutuokite apie grožį, madas bei sveiką gyvenimo būda » Makiažas » Ar mėginote antakių korekciją vašku?
Puslapių 1
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę
Ar kada mėginote antakių korekciją vašku? Kokie atsiliepimai? Ar geriau nei pešiojimas pincetu?
Pati asmeniškai nesu bandžiusi, bet esu girdėjusi, kad yra geriau nei pincetu, nes procedūra, kol nepripranti yra truputį skausminga, bet greičiau geresnis rezultatas
.
viena pazhystama lb dazhnai peshiodavo, kol beveik nebeliko plaukeliu, tai teko pieshtis, ten panashiai kaip tatu bet laikosi ar 2 ar 3 metus 
o shiaip kiek girdejau atsiliepimus su vashku geriau ir veikslingiau 
As dariausi su vasku, zinokit geriau negu pesioti. Kazkaip lengviau priziureti iki kitos proceduros, kazkaip netaip greit atauga. Dabar gyvenu kitoj vietoj ir cia neradau dar kirpiklos kur daro su vasku, ir kazkaip baisu eiti pas kita kosmetologe. Bet gal rasiu dar....
Aš irgi girdėjau gerų atsiliepimų apie tokią antakių korekciją ir noriu pati išbandyti, nes pas mane labai daug šviesių plonų plaukelių,kurių neišpeša pincetu. Tik va bėda dar neradau kur Kaune tai pasidaryti, nes nežinau kur kaip daro, norisi pirma atsiliepimų, nesinori eiti bet kur. Gal kuri žinot kur Kaune pešioja vašku ir jau išbandėt ir galit rekomenduoti? 
sesuo mano bande,jai nepatiko,ir kazka jai padare kad liko raudonas taskas,ryskus,jau keleri metai.
Puslapių 1
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę