Tema: Jūsų makiažas
Koks jūsų būna nuolatinis makiažas? Kodėl būtent toks?
Jūs neprisijungęs. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti.
Diskusijos - Ledi.lt forumas. Mielosios Ledi, diskutuokite apie grožį, madas bei sveiką gyvenimo būda » Makiažas » Jūsų makiažas
Puslapių 1
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę
Koks jūsų būna nuolatinis makiažas? Kodėl būtent toks?
Mano kasdienis makiažas: blakstienų tušas ir lūpų blizgis. Kartais dar paryškinu skruostus skaistalais ir akis akių šešėliais. Nemanau kad reikia kasdien darytis visą pilną makiažą. Be to, pati geriausiai ir jaučiuosi būtent tik taip minimaliai pasidažiusi. Ryškiai niekada nesidažau, nors ir einu į vakarėlį ar kokį renginį, mano makiažas švelnių spalvų, nes su ryškiomis spalvomis jausčiausi ne sava 
o as kaip tik megstu ryskiai dazytis,tamsiais seseliais,tamsiai sidabriniais arba juodais.;]
As megstu prisidazyt arba isviso nieko nesideti apart tuso 
visada pas mane nude efekto makiažas;p
as tai kaip kada ir pagal nuotaika, mazu maziausia tusu ir lupu blizgiu. visai nesidaziusi neinu 
Visada tušu ir lūpų blizgesiu.
Kitaip jaučiuosi nesava.;D
Nemegstu ryskiai dazytis
as uz naturaluma. Todel paprastai mano makiazas susideda is blakstienu tuso ir kremuko 
as pati daznai nesidazau daznai buna akiu apvedimas ir tusas kartais blizgis, bet retai ji naudoju:-) seip labai patinka tamsus arba laibai sviesus mekiazas, bet ne ryskus 
vasara naudoju tik blakstienu tusa ir kartais akiu piestuka. ziema makiaza derinu prie aprangos
Dažausi daug ir dažnai
pagrindas - juodi šešėliai
Ir blizgis lūpoms
labai norėčiau pabandyti lūpų dažus, tačiau bijau per didelio ryškumo 
Puslapių 1
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę