1

Tema: Savaiminio įdegio kremai

Ar naudojate savaiminio įdegio kremus ar losjonus? Kokia nuomonė apie juos?

Pusryčiauk kaip karalienė, pietauk kaip princesė, vakarieniauk kaip elgeta.

2

Re: Savaiminio įdegio kremai

NTAL Man indelį įpylė kažkokio labai jau ten įmantraus ir brangaus savaiminio įdegio kremo ir Zinokit esu nustebinta rezultatais. Jokių dėmelių, kvailos spalvos ar dar ko - Grazi, lyg saules palytėta oda. ../../extensions/custom_smilies_2/img1/wink O aplinkiniai tik ir šaukia, kad ir  vėl turbūt soliariume buvau: D

Paskutinis redagavo sunshine (2010-01-03 21:07:18)

Gyvenk. Mylėk. Džiaukis.

3

Ei, tai koks ten tas kremas?  ../../extensions/custom_smilies_2/img1/neutral  Aš irgi noriu  ../../extensions/custom_smilies_2/img1/biggrin2

4

Iškvosiu aš ją kurią dieną ir parašysiu  ../../extensions/custom_smilies_2/img1/biggrin2

Gyvenk. Mylėk. Džiaukis.

5

Laaauksiu ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

6

as dabar naudoju soliariumo krena naomi mocha visai nieko istikruju  ../../extensions/custom_smilies_2/img1/biggrin2

7

kartą naudojau ir labai nusivyliau,kadangi nuvaživus prie ežero mano įdegis nusiplovė.

8

seniau kazkaip naudodavau ,bet man nelabai patiko ,nelygiai issitepdavo , su demem vaiksciodavau . dabar nieko nenaudoju ir geriausiai  ../../extensions/custom_smilies_2/img1/laughing

9

As irgi noriu to kremo !:) o seip naudoju pries deginimasi bronze is is avon uzsakyta ...

10

nenaudoju. kazkaip man jie ne prie sirdies.

11

nenauduoju ir nenauduosiu. jei jau labai uzsinoresiu idegti geriau eisiu i soliariuma.