Tema: Priauginti nagai
Ka galvojate apie priaugintus nagus?
Jūs neprisijungęs. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti.
Diskusijos - Ledi.lt forumas. Mielosios Ledi, diskutuokite apie grožį, madas bei sveiką gyvenimo būda » Nagai (manikiūras, pedikiūras) » Priauginti nagai
Puslapių 1
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę
Ka galvojate apie priaugintus nagus?
Manau, jog jei pačiai auga nagai, kam juos augintis? Juk natūralūs vidutinio ilgio nagučiai yra gražiausi. Tačiau jei nagai silpni, tuomet manau nagus prisiauginti verta. Tik, žinoma, saikingo ilgio.
Saunu kai moterys turi stiprius naturalius nagucius,bet daznai tai tik retas atvejis.
pati esu prisiauginusi nagus,nes gyvas nagas luzineja,grazu tai grazu,tik kai nebesinori netikro nago tai gyvas buna lb pazeistas,tada daug laiko reikia,kad gyvas nagas atgautu savo spalva,cia turi gerai pagalvoti ir apsispresti ar verta.
Tina, pritariu tau. 
Na va, perskaiciau ir vel matau ta pacia problema
( manikiurininkes nudildina nagucius taip,kad kai juos nori nusiimt tenka vargti kol atgauna nagu naturalu vaizda.
Labai daug dirba merginu namu salygomis ir savamoksles,bet tai tikrai pavojingas zaidimas,o kai kam brangus malonumas. Todel ir siulau mergaitem kurios dirba namie tiesiog sudalyvauti seminare kuriame bus taisiklingai isdestyta nagu priauginimo technika ir netik, reikia priemoniu kurios uztikrins kokybe bei nebutinai moketi brangiai. Dauguma salonu moka uz gelius brangiai nes i ju isvaizda daug investuota, mes siulome gelius netokiose prabangiose pakuotese, bet noris moketi uz turi, o ne uz issore. Seminaro kaina 30Lt, cia tom kurios bent siek tiek dirba su nagu priauginimais ir reikia patobulinimo.
Seminara praveda meistre,technologe is Latvijos.
Mielosios manikiurininkes jai tik yra noras prasom teiraukites, bendradarbiaukime kad klientes liktu patenkitos ie jos galetu dziaugtis graziais savo naguciais 
Paskutinis redagavo Tina (2010-01-18 18:50:17)
neprisiauginusi naguciu, nesiryztu kazkaip 
Visikai sutinku su Iveta:)
Taip, jei nagai auga naturaliai grazus ir tvirti, tai manau, kad nereikia ju prisiauginti, o jeigu yra atvirksciai, tai kodel gi ne? 
Man natūralūs nagai gražiausi 
aš už natūralumą. Pati priaugintų neturėjau, bet kai mačiau kaip mano tvarkinguolė mama su jais vargsta, tai atmečiau visam laikui. Išsiurbliuoti kambarį kainuoja vieną nagą, kitą - kai skubėdama plauni indus, o dar daugiau laiko ir be to, pinigų kainuoja nueiti ir juos susitvarkyti.
Nieko gero...as tik uz naturalius nagus:)
O man kartais tai prisiaugint norisi tai savus uzsiaugint pagal nuotaika 
Na pas mane pacia lb stiprus nagai,taj toriu naturalius ilgus.Bet neturiu nk pries priaugintus.Jei mergina atrodo naturaliai(be priklijuotu blakstienu,soliariumines odos ar priaugintu plauku)tai priauginti naguciai grazu
kiek kainuoja mazdaug priaugint nagus? idomu 
Aš nieko prieš neturiu, nes pati dažnai prisiauginu.
Aišku nepatinka kai nagai būna per daug išsišaukiantys, per ilgi ir margi.
Mano nagai neauga, kai šiek tiek igesni būna tai iškart kur nors įlūžta arba iskyla.
Kol nagai nėra metro ilgio atrodys jie gražiai. Kitos merginos būna, kad užsiaugina nagus nenormalaus ilgio, bet giriasi, kad čia jos tikri nagai, bet sorry man, jau geriau trumpi būtu nei arkliško ilgio ir dydžio.
Pati kokius 6 metus nešiojau priaugintus, kadangi mano nagai niekad nebuvo labai stiprūs ir dažnai skilinėdavo, sluoksniuodavos. Priiauginti nagai man buvo būdas atrodyti gražiai, kadangi dirbu tokį darbą, kur žmonės tikrai kreipia dėmesį į mano rankas ir nagus 
Šiuo metu esu be nagučių, bandžiau beveik metus laiko džiaugtis savais natūraliais, tačiau rezultatais nesu patenkinta
Bandysiu vėl augintis 
kiek kainuoja mazdaug priaugint nagus? idomu
na manau minimaliai 50 Lt, yra ir kas pigiau dirba, tačiau dažnai tai būna savamokslės ir dirba tikrai su nelabai kokybiškom medžiagom 
Visai norėčiau prisiauginti, bet nebandžiau ir tikriausiai nebandysiu 
Norėčiau kada prisiauginti, nes maniškiai auga gražiai, bet po to pradeda sluoksniuotis ir lūžinėti..
Puslapių 1
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę