1

Tema: Priauginti nagai

Ka galvojate apie priaugintus nagus?

2

Re: Priauginti nagai

Manau, jog jei pačiai auga nagai, kam juos augintis? Juk natūralūs vidutinio ilgio nagučiai yra gražiausi. Tačiau jei nagai silpni, tuomet manau nagus prisiauginti verta. Tik, žinoma, saikingo ilgio.

Pusryčiauk kaip karalienė, pietauk kaip princesė, vakarieniauk kaip elgeta.

3

Saunu kai moterys turi stiprius naturalius nagucius,bet daznai tai tik retas atvejis.

4

pati esu prisiauginusi nagus,nes gyvas nagas luzineja,grazu tai grazu,tik kai nebesinori netikro nago tai gyvas buna lb pazeistas,tada daug laiko reikia,kad gyvas nagas atgautu savo spalva,cia turi gerai pagalvoti ir apsispresti ar verta.

5

Tina, pritariu tau.  ../../extensions/custom_smilies_2/img1/wink

6

Na va, perskaiciau ir vel matau ta pacia problema ../../extensions/custom_smilies_2/img1/sad( manikiurininkes nudildina nagucius taip,kad kai juos nori nusiimt tenka vargti kol atgauna nagu naturalu vaizda.
Labai daug dirba merginu namu salygomis ir savamoksles,bet tai tikrai pavojingas zaidimas,o kai kam brangus malonumas. Todel ir siulau mergaitem kurios dirba namie tiesiog sudalyvauti seminare kuriame bus taisiklingai isdestyta nagu priauginimo technika ir netik, reikia priemoniu kurios uztikrins kokybe bei nebutinai moketi brangiai. Dauguma salonu moka uz gelius brangiai nes i ju isvaizda daug  investuota, mes siulome gelius netokiose prabangiose pakuotese, bet noris moketi uz turi, o ne uz issore. Seminaro kaina  30Lt, cia tom kurios bent siek tiek dirba su nagu priauginimais ir reikia patobulinimo.
Seminara praveda meistre,technologe is Latvijos.

Mielosios manikiurininkes jai tik yra noras prasom teiraukites, bendradarbiaukime kad klientes liktu patenkitos ie jos galetu dziaugtis  graziais savo naguciais ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

Paskutinis redagavo Tina (2010-01-18 18:50:17)

7

neprisiauginusi naguciu, nesiryztu kazkaip ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

8

Visikai sutinku su Iveta:)

9

Taip, jei nagai auga naturaliai grazus ir tvirti, tai manau, kad nereikia ju prisiauginti, o jeigu yra atvirksciai, tai kodel gi ne? ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

Tai, ko troksti jau yra, o tai ko ieskai - iesko taves.

10

Man natūralūs nagai gražiausi ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

11

aš už natūralumą. Pati priaugintų neturėjau, bet kai mačiau kaip mano tvarkinguolė mama su jais vargsta, tai atmečiau visam laikui. Išsiurbliuoti kambarį kainuoja vieną nagą, kitą - kai skubėdama plauni indus, o dar daugiau laiko ir be to, pinigų kainuoja nueiti ir juos susitvarkyti.

Gyvenk. Mylėk. Džiaukis.

12

Nieko gero...as tik uz naturalius nagus:)

13

O man kartais tai prisiaugint norisi tai savus uzsiaugint pagal nuotaika ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

14

Na pas mane pacia lb stiprus nagai,taj toriu naturalius ilgus.Bet neturiu nk pries priaugintus.Jei mergina atrodo naturaliai(be priklijuotu blakstienu,soliariumines odos ar priaugintu plauku)tai priauginti naguciai grazu

15

kiek kainuoja mazdaug priaugint nagus? idomu ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

16

Aš nieko prieš neturiu, nes pati dažnai prisiauginu.
Aišku nepatinka kai nagai būna per daug išsišaukiantys, per ilgi ir margi.
Mano nagai neauga, kai šiek tiek igesni būna tai iškart kur nors įlūžta arba iskyla.

Kol nagai nėra metro ilgio atrodys jie gražiai. Kitos merginos būna, kad užsiaugina nagus nenormalaus ilgio, bet giriasi, kad čia jos tikri nagai, bet sorry man, jau geriau trumpi būtu nei arkliško ilgio ir dydžio.

17

Pati kokius 6 metus nešiojau priaugintus, kadangi mano nagai niekad nebuvo labai stiprūs ir dažnai skilinėdavo, sluoksniuodavos. Priiauginti nagai man buvo būdas atrodyti gražiai, kadangi dirbu tokį darbą, kur žmonės tikrai kreipia dėmesį į mano rankas ir nagus ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile
Šiuo metu esu be nagučių, bandžiau beveik metus laiko džiaugtis savais natūraliais, tačiau rezultatais nesu patenkinta ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile Bandysiu vėl augintis  ../../extensions/custom_smilies_2/img1/cool

Aš visada prisiminsiu tai, ko niekada nebuvo...

18

zuikute rašė:

kiek kainuoja mazdaug priaugint nagus? idomu ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

na manau minimaliai 50 Lt, yra ir kas pigiau dirba, tačiau dažnai tai būna savamokslės ir dirba tikrai su nelabai kokybiškom medžiagom  ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

Aš visada prisiminsiu tai, ko niekada nebuvo...

19

Visai norėčiau prisiauginti, bet nebandžiau ir tikriausiai nebandysiu  ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

20

Norėčiau kada prisiauginti, nes maniškiai auga gražiai, bet po to pradeda sluoksniuotis ir lūžinėti..