1

Tema: Vaikinai

Vaikinai, vaikinai ir dar kartą vaikinai...  ../../extensions/custom_smilies_2/img1/laughing  ../../extensions/custom_smilies_2/img1/whistling
Tikriausiai dažnai susimastote apie juos. Vieni drovūs kiti drąsūs dar kiti stiprūs ir gražūs o kiti silpni moksliukai tačiau romantikai. Jų tiek pat kiek ir gėlių rušių!  ../../extensions/custom_smilies_2/img1/biggrin2  O kokiie jums labiausiai patinka? Kokie jus labiausiai žavi?  ../../extensions/custom_smilies_2/img1/neutral
O toms kurios turi vaikiną norėčiau sužinoti koks jis?  ../../extensions/custom_smilies_2/img1/whistling

Paskutinis redagavo Emma (2010-01-28 17:58:05)

2

Re: Vaikinai

Jis uzsispyres, greit isizeidziantis, nesupratingas, megstantis pameluot ir tinginys,tai cia blogos savybes  ../../extensions/custom_smilies_2/img1/biggrin2  Geros- moka bendraut, iskalbus, moka saldziai pakalbet, pajuokaujantis, protingas, simpatiskas, prisiziurintis, per pirma pasimatyma mane ypac suzavejo jo zvilgsnis ir laisvas elgesys, nesusivarzes, bei geras kvapas labai swarbu   ../../extensions/custom_smilies_2/img1/blush  Tik jau kai daugiau nei 2 metus draugaujam tai nebeskraido drugeliai viduje, kaip pacioj pradzioj buvo  ../../extensions/custom_smilies_2/img1/wink  ../../extensions/custom_smilies_2/img1/whistling

3

Ooo... Įdomus  ../../extensions/custom_smilies_2/img1/biggrin2

4

Kai elgiesi su juo gražiai, jis jau sako, kad įsimylėjai. Jei ne, pareiškia, jog esi išdidi. Jei ginčijiesi su juo, išvadina užsispyrusia ožka.Jei tyli, nutaria, kad neturi smegenų. Jei jo nemyli, stengiasi tave užkariauti. Jei jį dievini - palieka. Jei atsisakai su juo mylėtis, pareiškia, kad jo nemyli. Jei sutinki tai daryti, tik įsitikina, kad esi pigi. Jei pasidalini su juo problemomis, dūsauja, kad vargini. Jei nepasakoji - įsižeidžia, kad nepasitiki. Jei baries, sako, kad elgiesi tarsi auklė. Jei jis šaukia - tai todėl, kad tavimi rūpinasi. Jei sulaužai pažadą, vadinasi, tavimi negalima pasitikėti. Jei jis sulaužo savąjį, pasirodo, buvo priverstas taip padaryti. Jei jį įskaudini, esi žiauri. Jei taip pasielgia jis - paaiškėja, kad tu per jautriai reaguoji. Jei duotum paskaityti šį aprašyma vyrams, jie prisiektų, kad tai neteisybė. Jei neduotum - tai išvadintų egoiste... ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

Patarimas kaip bucinys;Labai maloniai duodamas ir nieko nekainuoja.

5

Ohoho... Net nezinau ka ir pasakyti...  ../../extensions/custom_smilies_2/img1/biggrin2  ../../extensions/custom_smilies_2/img1/blink

6

man patinka romantikai, kurie y mergina ziuri ne kaip y daikta o kaip y jautria ir glezna butybe ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile  patinka jauciantys kai man yra blogai ir galintys padet ar pralinksmint. Zodziu man vaikinas turi buti mano atrama, meiluzis bei geriausias draugas ../../extensions/custom_smilies_2/img1/biggrin2  ../../extensions/custom_smilies_2/img1/biggrin2

Tai, ko troksti jau yra, o tai ko ieskai - iesko taves.

7

Man tai patinka drąsūs,neieškantys žodžio kišenėje,visada užstojantys ir viską padarantys dėl merginos,turintys savo nuomone,idealas kaip filme: ,,Brangusis Džonai".;D

8

Jis rupestingas ir demesingas, bet kartais tai vargina ir norisi pabuti vienai. ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile Moka vertinti draugyste, nori tik ilgalaikiu santykiu, bet del to teko paaukot draugus( vyriskos gimines), pasilinksminimus su kompanija, kurioje Jo nebuna. ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile Jis grazus, turi nuostabu kuna, bet jei paprasyciau, mestu sporta del manes. ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile Kartu mes jau beveik 7menesius.  ../../extensions/custom_smilies_2/img1/tongue

9

Yniuzs rašė:

Kai elgiesi su juo gražiai, jis jau sako, kad įsimylėjai. Jei ne, pareiškia, jog esi išdidi. Jei ginčijiesi su juo, išvadina užsispyrusia ožka.Jei tyli, nutaria, kad neturi smegenų. Jei jo nemyli, stengiasi tave užkariauti. Jei jį dievini - palieka. Jei atsisakai su juo mylėtis, pareiškia, kad jo nemyli. Jei sutinki tai daryti, tik įsitikina, kad esi pigi. Jei pasidalini su juo problemomis, dūsauja, kad vargini. Jei nepasakoji - įsižeidžia, kad nepasitiki. Jei baries, sako, kad elgiesi tarsi auklė. Jei jis šaukia - tai todėl, kad tavimi rūpinasi. Jei sulaužai pažadą, vadinasi, tavimi negalima pasitikėti. Jei jis sulaužo savąjį, pasirodo, buvo priverstas taip padaryti. Jei jį įskaudini, esi žiauri. Jei taip pasielgia jis - paaiškėja, kad tu per jautriai reaguoji. Jei duotum paskaityti šį aprašyma vyrams, jie prisiektų, kad tai neteisybė. Jei neduotum - tai išvadintų egoiste... ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

Tikra tiesa;)

10

Yniuzs gerai, protingai ir teisingai parašei ../../extensions/custom_smilies_2/img1/neutral . Bet kaip ten bebūtų - jie be mūsų negali, kaip ir mes be jų ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile .

11

Labiausiai patinka ryžtingi, užispyrę ir kietakakčiai. Toks mano draugas ir yra.

12

Man labai patinka romantikai,bet tokie kad butu rupestingi,bet moketu mane paerzinti..truputi blogiukai kad butu,bet daugiau gerio kad butu ../../extensions/custom_smilies_2/img1/biggrin2

Būk tokia kokia esi - ir tegul pasiunta tie kuriems tai nepatinka

13

visiskai sutinku su Rasele ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

14

Aš taip pat linkusi pritarti Raselei ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile