Tema: Plaukų aksesuarai
Kokius plaukų aksesuarus dažniausiai naudojate? 
Jūs neprisijungęs. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti.
Diskusijos - Ledi.lt forumas. Mielosios Ledi, diskutuokite apie grožį, madas bei sveiką gyvenimo būda » Mada ir stilius » Plaukų aksesuarai
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę
Kokius plaukų aksesuarus dažniausiai naudojate? 
Dazniausiai tai jokiu 
Plaukų gumytę, kai susirišu kuoduką arba "arklio uodegėlę". Nusipirkau vakar pagaliuką į plaukus kuodukui, labai gražų, su japoniškais motyvais, tai dabar jį dažnai naudosiu 
Plaukų gumytę, kai susirišu kuoduką arba "arklio uodegėlę". Nusipirkau vakar pagaliuką į plaukus kuodukui, labai gražų, su japoniškais motyvais, tai dabar jį dažnai naudosiu
Kur pirkai?
Na ta pagaliuka su japoniskais motyvais
Paskutinis redagavo Emma (2010-01-31 08:38:09)
Pirkau IBERO papuošalų parduotuvėje. Su juo taip patogu! Seniai jau jo norėjau, anksčiau kartais su pieštuku taip susirišdavau plaukus universitete
Dabar pagaliau turiu pagaliuką 
Tikrai?
Ir kiek kainavo? Beje susiristi plaukus piestuku man atrodo puiki mintis 
5 lt. Kol pieštukas ilgai tai visai neblogai, bet kai susinaudoja pieštuko trečdalis, tai nelabai išlaiko ilgus plaukus

5 Lt? Woo-Hoo!! Pigokai!!
Man gal ir trumpas piestukas tiktu, nes mano trumpi plaukai!

Na kaip čia pasakius pigokai - ant pakuotės į kurią įeina 4 pagaliukai parašyta kaina eurais 1,95, o šalia su tušinuku užrašyta vieneto kaina 5 lt
čia jau verslas 
Aaaa... Tai jau tikras verslas

Beje, dabar plaukų smeigtuką galima laimėti mūsų svetainėje! Jis vertas 6500 taškų! Taigi prašome dalyvauti Ledi.lt ir smeigtukas (arba bet kuris kitas prizas) bus jūsų 
Segtuka, gumyte.
ant plauku juostos labai gea=iai atrodo 
segtukai,gumytes
Segtukai, gumytes, lankeliai kartais. Nusipirkau nesenei gele galima ir kaip sage ir kaip segtuka naudoti, labai graziai atrodo. 
Hm, mes visos zinome kaip paprastai plaukus papuosti skarele, bet ar kuri nors galetu pasiulyti originalesniu? Na, ikelti nuotraukau ir pan. 
plaukų gumytes,plaukų juostą,ir sagtukus grifkai:)
Lankeli arba gumyte. 
sagtukai arba gumele 
Gumytę 
Dažniausiai nenaudoju jokių.
Bet jei naudoju, tai būna plaukų gumytė arba kokia nors sagė. 
Dažniausiai naudojų gumytės bei lankelius, ir segtukus 
Plaugu gumytes,lankelius,segtukus,plauku juosteles ir smeigtukus 
Dazniausiai nieko,o namuose tai gumytes kokias idomesnes,kartais juostas 
Man labai patinka kaspinėliai. Nuostabus variantas susirišus "arklio uodegą" įrišti kaspiną. Atrodo labai jaunatviškai ir originaliai. 
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę