Tema: Kokie jūsų plaukai?
Kokie jūsų plaukai? Tiesūs? Garbanoti? Banguoti? Ilgi? Trumpi? Vidutinio ilgio? Sveiki? Ploni? Stori? Ar esate patenkinta savo plaukų išvaizda?
Jūs neprisijungęs. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti.
Diskusijos - Ledi.lt forumas. Mielosios Ledi, diskutuokite apie grožį, madas bei sveiką gyvenimo būda » Plaukų priežiūra » Kokie jūsų plaukai?
Puslapių 1
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę
Kokie jūsų plaukai? Tiesūs? Garbanoti? Banguoti? Ilgi? Trumpi? Vidutinio ilgio? Sveiki? Ploni? Stori? Ar esate patenkinta savo plaukų išvaizda?
na mano plaukai tiesus, ilgi ir tamsus
nors karatais pagalvoju, kad noreciau garbanotu nes man labai fainai atrodo garbanoti plaukai
o siaip as patenkinta savo plaikais. Nesiskundziu 
Mano garbanoti ilgi tamsus, vidutinio storumo. anxciau buwo stori, bet isslinko, tai dabar noreciau biski storesniu, dar ilgesniu ir patinka tiesus, del to kartais issitiesinu 
Maniškiai tiesus, vidutinio ilgio, o gal jau ir ilgoki
, norėčiau storesnių 
vidutinio ilgio,tiesus,rudi(kai maza buavu mano plaukai buvo geltoni
).
noreceu,kad mano plaukuciai butu puresni ir ilgesni 
Mano ilgi, tamsiai rudi, tiesus, kartais pagarbanoju
Plauku isvaizda nesiskundziu
Mano tai tamsiai rudi,vos ne juodi,smulkiom garbanom visi,ilgoki:)
Šviesūs, naturalūs, jei drėgna banguojasi;] nera visiškai tiesus. Kartais bunu nepatenkinta nes išsiguli jie man labai. ;D
Paskutinis redagavo Katinuukas (2010-06-30 21:30:38)
Mano tamsus, siekiantys pecius, linke garbanotis.
Nesu patenkinta savo plaukais, nes buvau kvaila ir labai iskarpiau juos, tai dabar ilgi galai atrodo tokie silpni, ju tiek mazai.. 
mano plaukai ilgi, tiesus, sviesinti, vidutinio storio. Kartais atrodo pasilamde
garbanojasi nelengvai, dazniausiai prisiploja prie galvos ir as ju imu nekesti. Bukle - nebloga, vis tik saknis kas menesi "pamaitinu" peroxidu
i ju prieziura investuoju daug lesu, bet nusiurusiu, pasisiaususiu plauku nenoriu....
Ilgi ir nepaklusnus, bet esu tuo visiskai patenkinta:)
Mano plaukai rusvi,garbanoti ir iki peciu:) siaip esu patenkinta savo plaukais tik kad jie labai slenka 
Mano plaukai tamsūs, tiesūs, vidutinio ilgio, tačiau labai ploni, jų tiek nedaug, nesu patenkinta savo laukais 
Mano plaukai tamsoki, pusilgiai, banguoti iš savęs. Patinka juos kartais sugarbanoti. Tik jie pakankamai ploni.
Paskutinis redagavo Daidute (2010-11-21 09:57:46)
turiu gera testa plauku tipui nustatyti ir prieziurai parinkti 
Maniškiai šviesiai rudi, banguoti, nors megstu dar labiau pagarbanot
Karpyti, bet vis tiek gan stori. Tikrai nesiskundziu ju bukle:)
Kaip jis atliekamas?
turiu gera testa plauku tipui nustatyti ir prieziurai parinkti
testas atliekamas pagal plauko isorinius pozmius.kiekviena plauka
galima apibudinti zodziais; veslus, ploni, silpni, garbanoti,
pleiskanoti ar normalus.daznai plaukas atinka du ar daugiau pozymiu,
kuriuos suvedus i lentele gaunamas pakankamai tikslus prieziuros
priemoniu rinkins.isbandziau pati 
Mano plaukai rusvi, truputį banguojasi. Jie ploni. Jų būklė pakankamai gera. 
mano plaukai sokolado spalvos dazyti truputi banguoti trumpi kai buvo ilgi buvo visiskai tiesus. nekenciu savo plauku, nes jie ziauriai silpni! 
Puslapių 1
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę