1

Tema: susipazinkime nestukes

susipazinkime,pasidalinkime,patirtimi,ispudziais,kelinta men laukiates.bus idomu

2

Re: susipazinkime nestukes

pirmiausiai apie save.man yra 5 menesiukai.laukiuosi mergaites.gyvenu netoli klaipedos.o jus?

3

sveikinu  ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile  aš jau turiu dukryte  ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

Būk atsargus svajodamas, nes kartais svajonės išsipildo.

4

sveikinu as,smagu tau kad turi dukryte.kiek jai?

5

as jau beveik finise, mat terminas kovo 6  ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile mano maziukas yra slapukas tai nezinau ko laukiame mergaites ar berniuko ../../extensions/custom_smilies_2/img1/wink pirmas mano nagelelis bus ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile as gyvenu panevezyje.

6

kaip jautiesi? ar pirmas vaikelis kuriop laukiesi?

7

koksmillena tavo dukreles vardas?  ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile
man sunkiausias uzdavinys su vyru issirinkti vardus... Tai vis dar delsiame iki paskutinio... sakem kai gims sumastysim ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

8

kaip jauciates jus,kurios laukiates?

9

as kai laukiausi jauciausi labai gerai, neturejau savijautos labai blogos. O va Kovo penkta pagimdziau savo pirma vaikeli berniuka  ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile  dabar jau dziaugiuosi mamos rupesciais  ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile  o tai labai smagus jausmas

10

sveikinu toptoma tave kad turi berniuka ir kaip tie rupesciai