Tema: Plauku plovimas
Kaip manote, ar labai plaukams kenkia jei jie yra plaunami kiekviena diena?
Jūs neprisijungęs. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti.
Diskusijos - Ledi.lt forumas. Mielosios Ledi, diskutuokite apie grožį, madas bei sveiką gyvenimo būda » Plaukų priežiūra » Plauku plovimas
Puslapių 1
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę
Kaip manote, ar labai plaukams kenkia jei jie yra plaunami kiekviena diena?
na kuo dažniau plauni, tuo labiau jie riabaluojas, o nuo riabalavimosi ir atsirast gali problemų
slinkt pvz
Ir dažnai plaunant ne tik dažniau riebaluojasi, bet ir silpnėja plaukai, todėl optimaliausias variantas plauti galvą 3 ar 2 kartus per savaitę.
jau metai kai prad4jau kasdien plauti plaukus ir nieko blogo neatsitiko taigi manau,kad nekenkia ;DD
Na matai tikriausiai kiekvienai skirtingai būna su plaukais... 
As taip pat plaunu kasdien, neatrodo kad mano plaukam tai kenktu 
Mano plaukai nesirebaluoja tad plauti galiu kad ir kas mėnesį,bet plaunu kiekvieną sekmadienį,jau kaip įprotis:D kenkia nekenkia bet toms kurioms riebaluojasi,gi nevaikščios riebalinais plaukais:)
Aš tai plaunu kas 2-3 dienas, nemanau, kad tai kenkia 
Aš džiaugiuos, kad mano plaukai sveiki ir šiaip, geri ;D
Plaunu vieną kartą į savaitę, ir viskas puiku 
Plaunu kasdiena;] nesiskundziu jeis labai.;] Nemanau kad kenkia jei šampunas pritaikytas kasdieniniam plovimui.
Plaunu kasdien.
ir jokiu problemu su plaukais neturiu. 
Plaunu kas antrą-trečią dieną, vasarą - kasdien, ir nieko jiems neatsitinka, kaip tik lengviau susitvarkyt išeina.
Aš plaunu kas antrą dieną. Tai puikus pasirinkimas mano plaukams, nes plaunant kiekvieną dieną jie susilpnėja ir pradeda slinkti.
savo plaukus plaunu kas antra diena, pats tas, aisku antraja diena juos jau reikia susegti, bet nebutina juk kasdien palaidais plaukais plaikstytis
tik beda, kad pastaruoju metu jie kazkokie slidus ir pernelyg glotnus, net erzina, nors priemones naudoju tas pacias, kruopsciai isskalauju.
Pažįstu daug merginų, kurios plauna kasdien, nes kitaip jų nuomone, atrodo negražiai. Jei tik tokia priežastis, tada tikrai negalima.
Tikrai! As pavyzdziui plaukus plaunu karta i savaite ir man to pilnai uztenka! 
Aš tai plaukus plaunu kas antra diena
Pasitaiko,kad ir kasdien juos plaunu
Manau,tai plaukam nekenkia 
As plaunu kasdien. Jeigu praleidu viena diena , tai kita diena plaukai jau riebus. Isbandziau visokius sampunus, bet tik su VYCHI sampunu galva galiu plauti kas 2 diena. Bet kol kas tiek neuzdirbu, kad daznaj ji pirkt. 
as jau keleta metu plaunu kasdien (ne del to kad jie per daug riebaluojasi o del to kad megstu kai jie visada atrodo nepriekaistingai - kasdien juos is naujo suformuoju.) tai mano plaukams visai nekenkia . manau viskas priklauso nuo sampuno - ne kiekvienas tinka tokiam daznam naudojimui.
Aš kasdien neplaunu, nes mano plaukučiai taip dažnai nesiriebaluoja. 
Puslapių 1
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę