1

Tema: Dienos pradžia

Pastebėjau, kad norint išlaikyti gerą nuotaiką reikia pradėti nuo pradžių. Turiu galvoje atsibudimą, atsikėlimmą iš lovos ryte. Na, tai kaip gi jūs asikeliate? Iškart šokate iš lovos ir tiesiai į vonios kambarį? Ar iš pradžių pasnaudžiate, pasvajojate? O gal kaip nors kitaip? Mielosios, kviečiu čia pasišnekėti ir pasitarti kaip gi darėtų atsikelti, atsibusti ir pradėti naują dieną? ../../extensions/custom_smilies_2/img1/wink

2

Re: Dienos pradžia

gereusiai diena jauciuos kai atsibundu ir tiesei lekiu i vonia ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile deja man taip retai iseina,nes esu tinginiouke ir dar kokias 5-10 min paguliu siltoj lovytej ../../extensions/custom_smilies_2/img1/biggrin2  ../../extensions/custom_smilies_2/img1/biggrin2

Būk tokia kokia esi - ir tegul pasiunta tie kuriems tai nepatinka

3

Aš tiesiog negaliu iškart šokt iš lovos - pasivartau lovoj, patinginiauju. Ir nors žinau, kad reikėtų iškart šokti iš lovos, man taip tiesiog neišeina..  ../../extensions/custom_smilies_2/img1/biggrin2  ../../extensions/custom_smilies_2/img1/biggrin2

4

butinas saves nuteikimas gerai dienai; dabar daug apie tai literaturos. kaip pradesi, taip turesi.