Tema: Ar saugu ka nors isvis valgyti?
Dabartai viena tai kita laida pasakoja koks dabar nesveikas maistas, kiek visokios chemijos, kiek nenaturalumo...
Ar saugu isvis ka nors valgyti?
Ka valgyti, kad gyventum ir, kad suzydetum groziu? 
Jūs neprisijungęs. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti.
Diskusijos - Ledi.lt forumas. Mielosios Ledi, diskutuokite apie grožį, madas bei sveiką gyvenimo būda » Mityba » Ar saugu ka nors isvis valgyti?
Puslapių 1
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę
Dabartai viena tai kita laida pasakoja koks dabar nesveikas maistas, kiek visokios chemijos, kiek nenaturalumo...
Ar saugu isvis ka nors valgyti?
Ka valgyti, kad gyventum ir, kad suzydetum groziu? 
Zinai man irgi toks pats klausimas yra iskiles
Turbut geriausia valgyti savo -pagaminta, uzsiauginta valgi
Taciau gi nevisi galim taip uzsiaugint 
Taip...
Nebent mociute kokia kaimely turi. Jos ir pomidorus, ir agurkus ir ka tik nori savo sodeliuose uzaugina. 
Na as gyvenu kaime, taciau nevisada uztenka ko uzaugina mama, tenka pirkti
Taciau ir namuose auginant vistiek augalai gauna chemikalu - visokios trasos ir panasiai 
Mane asmeniškai nervina tos laidos... Juk ir taip aišku, jog tai ką valgome ar visi kūno kremai, losjonai, šampūnai ir t.t. yra nesveika, bet kuo tada maitintis ir ką naudoti, kad būtume sveiki? Kuo pakeisti pavyzdžiui šampūną? Iš kur gauti bananą be nitratų ir kitų cheminių medžiagų? Juk neįmanoma visiškai apsisaugoti nuo viso šito š...
ka valgyti,kad suzydetum groziu..... skamba keistokai... i tai iena gyvenimo budo receptai,maisto suderinimo programa,sporto pratimai.....ir daugelis kitokiu veiksniu....nu juk negali pasakyt valgau vien tik darzoves ir esu jauna ir grazi 
Žinot, aš turiu nuostabią knygą "Gaminame patys". Ten yra receptų ne tik patiekalams gaminti, bet ir kaip atsisakant cheminių priemonių pasigamint šampūno, losjono, prausiklio, net valiklių ir skalbimo priemonių. Atsiverčiu bene kasdien...
O ar jau gaminaisi ką nors? Pvz šampūną? 
sutinku, sveikiausia valgyt paciu uzauginta maista 
Žinot, aš turiu nuostabią knygą "Gaminame patys". Ten yra receptų ne tik patiekalams gaminti, bet ir kaip atsisakant cheminių priemonių pasigamint šampūno, losjono, prausiklio, net valiklių ir skalbimo priemonių. Atsiverčiu bene kasdien...
Skamba idomiai, gal israsysi pora receptu is tos knygos? Manau, visoms mums praverstu... 
Puslapių 1
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę