Tema: Grozio kerai
Kokie jusu tie ipatingieji grozio kerai? :)
Jūs neprisijungęs. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti.
Diskusijos - Ledi.lt forumas. Mielosios Ledi, diskutuokite apie grožį, madas bei sveiką gyvenimo būda » Odos priežiūra » Grozio kerai
Puslapių 1
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę
Kokie jusu tie ipatingieji grozio kerai? :)
as noriu paklausti TAVES KAIP TU APIBUDINI TEMA groziu kerai?
Apibudinsiu paprastai: Kaip pakeri aplinkinius. 
Manau pirmiausia atkreipia demesi i isvaizda,sukosena, drabuziai,makijazas. O bendravime, turbut reikia moketi issakyti savo mintis taip kad zmoguj butu malonu tave klausyti...
Manau pakeri pirmiausia ar zmogus sypsosi ir atrodo malonus, tada sukuosena, makiazas ir apranga..Bendravime manau turi buti taip,kad netauski nesamoniu,laisvai sneki ir panasiai. 
Na as savo pasisakimu galvojau , kai pakereti nepazistamus zmones, nes temos autore nepatikslino,ka butent reikia pakeret.
Nes kai eina pro sali zmogus, tai ispraziu ziuri kokia jo isvaizda, nes jejgu kazkos nepazistamas eina ir sipsosi, tai ir neaisku, ar cia jam gera nuotaika, ar kazkas negerai su protu....
Del bendravimo, manau kad daug kam malonesnis zmogus,kuris moka isklausyti ir nenutraukia be reikalo viduri pokalbio( sito labiausiai nekenciu)
Mano grožio kerai - pasitikėjimas ir buvimas savimi. Jie tikėsi, kad esi graži, tokia ir būsi. Bent mano tokia nuomonė. 
manau kad akys yra zmogaus sielos veidrodis , tai pati visa laika ziuriu i akis , man atrodo jos pakeri aplinkinius 
man daug asmeniskai nereik pastangu. tiesiog bunu savimi 
man daug asmeniskai nereik pastangu. tiesiog bunu savimi 
man daug pastangu nereikia tiesiog bunu savimi
daugely zmoniu patinka mano akys ir sypsena juokas 
Švytinčios akys ir šypsena, mano nuomone, geriausi grožio kerai 
sypsena

as perdaug nesistengiu, tiesiog bunu savimi 
Puslapių 1
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę