Tema: Kardinalus gyvenimo keitimas
Sveikos merginos. Be galo džiaugiuosi jog prisijungiau prie jūsų šiame forume. Tačiau prisijungiau su tikslu - noriu, jog būtent čia, šiame tinklapyje būtų mano dienoraštis. Labai tikiuosi jog dėl to neprieštarausit. Kas bus tame dienoraštyje? Apie viską nuo pradžių.
Esu Emilija (vardas mano pakeistas), 16-metė Vilnietė, kuri trokšta turėti normalų, visavertį gyvenimą. Taip yra todėl, jog aš nuo mažų dienų turiu didžiulį antsvorį, nemoku bendrauti, neturiu draugų, esu beviltiškai įsimylėjusi nepažįstamąjį...
Norėčiau savo gyvenimą pradėti nuo pradžių, pasikeisti. Jau bene tūkstančius kartų bandžiau dietas, bet pusiaudienyje ir vėl prisikimšdavau. Noriu viską pakeisti, ištrinti tuos 16 gyvenimo metų ir tiesiog nušluostyti nosį kas iš manęs tyčiojosi, griovė mano gyvenimą. Esu pernelyg ramaus būdo, visko bijau, bijau net per garsiai kvėpuoti!!!!
Nuo šios dienos, šios akimirkos noriu pradėti naująjį gyvenimą. O pradėsiu nuo to, jog privalau numesti daugybę kilogramų. Mano ūgis ~1,66cm, o svoris ~72kg. Tikslas 25kg. Žinau jog esu paauglė, tačiau šįkart taisykles laužysim. Tad kiekvieną dieną čia rašysiu, taip jums "atsiskaitinėdama". Ir maldauju jūsų tik vieno - begalinioo palaikymo ir supratimo. Dėkoju jums.