26

Re: Kardinalus gyvenimo keitimas

Na ką gi. Sveikos visos. Pabandziau paklausyti jūsų patarimo ir valgyti. Penktadieni sočiai pavalgiau, šeštadieni ir sekmadieni - nebadavau. Ir nežinau, kiek priaugau, bet jaučiausi dėl to labai kalta. Taigi, nuo šiandien (o tiksliau nuo vakar dienos gal 19 valandos) geriu tik vandenuką. Tiesa, man jo visai nesinori. Tika pasisvėrusi matau, kad sveriu vis dėlto - 70kg. Nevalgysiu iki penktadienio vakaro, kūčių stalo, o ir tada save stengsiuosi kontroliuoti.
Bet su bendravimu man labai blogai. Mokykloje visuomet sėdžiu viena, niekas su manimi nekalba, neskaitant to,kad bandau kalbėti su visais. O Dieve...

27

Taigi. Tu tikrai turėtum pasišauti padaryti kąnors, kad visi tavimi susižavėtų. Gal tada jų požūris pasikeis.

Jūsų Dione.

28

Sveika. Pati laikiausi dietos, ir dabar save LABAI kaltinu. Man dabar tik 14. Sugalvojau laikytis grikių dietos, po to laikiausi ir daugiau, žinoma, niekas nežinojo. (išskyrus grikių- pasakojau draugėms). Pasilaikiusi grikiu dietos, kaltinau save už tai, kad apsinuodijau. Tiesiog, nutirpo pusė kūno, prasidėjo pykinimai ir t.t. Atsistačius organizmui ėmiau laikytis dar vienos dietos, tiksliai net nepamenu kokios.. Numetusi keletą kilogramų, vėl gyvenau normaliai, tik žinoma be saldumynų ir su mažesniu kiekiu cukraus. Ir kaip tu galvoji, kas atsitiko?? Pagyvenus normaliai vos savaitę, nebebuvau tokia kokia buvau prieš dietas, likau dar stambesnė. Dabar save kaltinu tik už tai. Taip, kad nedaryk šitos klaidos ir tu. Nors ir esi vyresnė, bet paklausyk patarimo, nes ne man vienai taip nutiko.  ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile  ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile