Tema: Kaip renkatės drabužius? ;)
Taigi, manau būtų įdomu padiskutuoti kaip išsirenkate, ką rengtis? Pagal spalvas? Nuotaiką? ar dar kaip nors kitaip? 
Jūs neprisijungęs. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti.
Diskusijos - Ledi.lt forumas. Mielosios Ledi, diskutuokite apie grožį, madas bei sveiką gyvenimo būda » Mada ir stilius » Kaip renkatės drabužius? ;)
Puslapių 1
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę
Taigi, manau būtų įdomu padiskutuoti kaip išsirenkate, ką rengtis? Pagal spalvas? Nuotaiką? ar dar kaip nors kitaip? 
Visų pirma, drabužiai turi būti gražūs ir patikti man pačiai. Jei koks rūbelis man pasimatavus labai patinka, nusiperku. Spalvų beveik nederinu 
is pradziu drabuzis turi man patikti. veliau lyginu suma nurodyta etiketeje su suma turima piniginej
. kartais drabuzis nustoja patikti isvydus jo kaina
labiausiai dziugiuosi pirkiniais kurie ir be galo patinka ir buvo nupirkti uz prieinamus pinigus 
Drabužis turi man patikti ir žinoma buti madingas,nes dievinu madingus drabužius ir daiktus..
.Rengiuosi pagal nuotaika..Stengiuosi kiekviena diena atrodyti gerai ir išskirtinai.Ir megstu dauguma spalvu ypač ryškias ir pastelines.. 
Labai patinka spalvingi, ryškūs rūbai.
Rengiuosi pagal nuotaiką. 
Ką rengtis, renkuosi labai ilgai
Visų pirma, atsižvelgiu į oro sąlygas ir į tai, kur eisiu ir ką veiksiu. Tai svarbiausi faktoriai
Visuomet pirmenybę teikiu mylimiausiems drabužiams, kuriuos norisi rengtis vėl ir vėl, tačiau kai yra nuotaika ir turiu laiko paeksperimentuoju tais, kuriuos dėviu rečiau 
patinka pasteliniu, neryskiu spalvu drabuziai suderinti su ryskiais aksesurais

Pirma žiūriu,kas man patinka, po to ar tą rūbą aš nešiosiu dažnai ar retai, ir kur maždaug priderinsiu 
rengiuosi kaip man patinka 
Puslapių 1
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę