Tema: Kaip kuo ilgiau išlaikyti nagų laką nenusilupinėjusį?
Gal turite idėjų ar pasiūlymų? Nes man nagų lakas išsilaiko gražiai geriausiu atveju porą dienų, kas labai erzina. Rodos, ir perku geresnį ir brangesnį laką, bet visą laiką tas pats 
Jūs neprisijungęs. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti.
Diskusijos - Ledi.lt forumas. Mielosios Ledi, diskutuokite apie grožį, madas bei sveiką gyvenimo būda » Nagai (manikiūras, pedikiūras) » Kaip kuo ilgiau išlaikyti nagų laką nenusilupinėjusį?
Puslapių 1
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę
Gal turite idėjų ar pasiūlymų? Nes man nagų lakas išsilaiko gražiai geriausiu atveju porą dienų, kas labai erzina. Rodos, ir perku geresnį ir brangesnį laką, bet visą laiką tas pats 
As tai lakuoju du sluoksnius ir jeigu turiu laiko (nes kiekvienas sluoksnis turi gerai nudziuti) tai dar ir permatomu laku uzlakuoju. Tada tikrai ilgiau laiko man... O siaip tai uztenka eiti namu ruosos darbu be pirstiniu daryti ir nusilupa. Tad merginos - naudokim pirstines ;D
pries lakuodama naga kokia nors spalva naudoju bespalvi laka. manikiuras tikrai islieka ilgesniam laikui
tiesiog reikia nauduoti kokybiska nagu laka, mano manymu geriau vienas geras nei simtas blogu.
taaaip, Marzenaa teisi 
che
"Nivea" puikus lakas, bet pati jo daznai nenauduoju, man per brangus. nauduoju Belaton, Golden Rose ir nenusilupa 4 dienas tai tikrai
Puslapių 1
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę