Tema: Body flex
Sveikos !!!
Labai norėčiau,kad atsirastų norinčių pasisakyti mano sukurta tema.Aš pati jau penkti metai "bodyflexinuos",tai jau tapo mano gyvenimo būdu.
Diskutuokime:) .
Jūs neprisijungęs. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti.
Diskusijos - Ledi.lt forumas. Mielosios Ledi, diskutuokite apie grožį, madas bei sveiką gyvenimo būda » Sportas » Body flex
Puslapių 1
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę
Sveikos !!!
Labai norėčiau,kad atsirastų norinčių pasisakyti mano sukurta tema.Aš pati jau penkti metai "bodyflexinuos",tai jau tapo mano gyvenimo būdu.
Diskutuokime:) .
Sukūriau savo asmeninį puslapį,gal atsiras norinčių į jį pažiūrėti,parašyti nuomonę.
Ačiū.
Lauksiu 
Senai jau norėjau tai padandyti, bet kažkaip nebuvo laiko.
Sveikos merginos
.
Artėja vasara,tad norėtųsi atsikratysi priaugtų kilogramų.Nuo naujųjų metų atlieku pilvo preso ir įtūpstų pratimus.Tačiau nebėgiojant svoris nekrenta,tik raumenukai didėja
.Savaitgalį atradau bodyflexą.Labai daug teigiamų atsiliepimų,tad nusprendžiau pabandyt.Nuo vakar,prieš įprastą rytinę mankštą,atlieku bodyflexo pratimus
.
Gal yra merginų,išbandžiusių šią mankštą ir galinčių pasidalinti pasiektais rezultatais?
Gal yra ir tokių,kurios norėtų prisijungti ir kartu siekti rezultatų? 
Kokie tie bodyflexo pratimai? 
Labai paprasti ir nesunkūs
Yra bodyflekso pratimų knygutė,turiu parsisiuntus ją į kompiuterį,tačiau nežinau kaip įkelti čia
http://www.pratimai.lt/bodyflex-pratimai.html šiame tinklapyje taip pat parodyti ir puikiai paaiškinti visi bodyflekso pratimai
Sėkmės,kantrybės ir begalinio ryžto,siekiant nuostabių rezultatų
Būtų malonu jei jais pasidalintumėte ir su manimi 
Puslapių 1
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę