1

Tema: Body flex

Sveikos !!!
Labai norėčiau,kad atsirastų norinčių pasisakyti mano sukurta tema.Aš pati jau penkti metai "bodyflexinuos",tai jau tapo mano gyvenimo būdu.
Diskutuokime:) .

2

Re: Body flex

Sukūriau savo asmeninį puslapį,gal atsiras norinčių į jį pažiūrėti,parašyti nuomonę.
Ačiū.

www.bodyflexas.lt

Lauksiu  ../../extensions/custom_smilies_2/img1/neutral

3

Senai jau norėjau tai padandyti, bet kažkaip nebuvo laiko.

4

Sveikos merginos ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile .

Artėja vasara,tad norėtųsi atsikratysi priaugtų kilogramų.Nuo naujųjų metų atlieku pilvo preso ir įtūpstų pratimus.Tačiau nebėgiojant svoris nekrenta,tik raumenukai didėja  ../../extensions/custom_smilies_2/img1/unsure .Savaitgalį atradau bodyflexą.Labai daug teigiamų atsiliepimų,tad nusprendžiau pabandyt.Nuo vakar,prieš įprastą rytinę mankštą,atlieku bodyflexo pratimus ../../extensions/custom_smilies_2/img1/cool .

Gal yra merginų,išbandžiusių šią mankštą ir galinčių pasidalinti pasiektais rezultatais? ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

Gal yra ir tokių,kurios norėtų prisijungti ir kartu siekti rezultatų? ../../extensions/custom_smilies_2/img1/whistling

Ironija priklauso patologijai.Matei medžius apaugusius šungrybiais?Jie ironiški,tačiau ar jie sveiki?

5

Kokie tie bodyflexo pratimai? ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile

Pusryčiauk kaip karalienė, pietauk kaip princesė, vakarieniauk kaip elgeta.

6

Labai paprasti ir nesunkūs  ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile
Yra bodyflekso pratimų knygutė,turiu parsisiuntus ją į kompiuterį,tačiau nežinau kaip įkelti čia  ../../extensions/custom_smilies_2/img1/unsure
http://www.pratimai.lt/bodyflex-pratimai.html šiame tinklapyje taip pat parodyti ir puikiai paaiškinti visi bodyflekso pratimai  ../../extensions/custom_smilies_2/img1/smile
Sėkmės,kantrybės ir begalinio ryžto,siekiant nuostabių rezultatų  ../../extensions/custom_smilies_2/img1/wink
Būtų malonu jei jais pasidalintumėte ir su manimi  ../../extensions/custom_smilies_2/img1/cool

Ironija priklauso patologijai.Matei medžius apaugusius šungrybiais?Jie ironiški,tačiau ar jie sveiki?